Reprezentacja Polski OSM
-
Sparing z Indonezją byłby spoko, jak grać to z najlepszymi
-
@Rusewicz said in Reprezentacja Polski OSM:
A wlasnie ostatnio sie zastanawialem co tak cicho jezeli chodzi o narodową ; ) A tu pstryk i newsik ; )
Powodzenia szczegolnie kazdej nowej twarzy ktora bedzie miala okazje nas reprezentowac ; )@Marcin657827 said in Reprezentacja Polski OSM:
Sparing z Indonezją byłby spoko, jak grać to z najlepszymi
trudno wkomponować bitwę narodową i dodatkowo z takimi nakładami monet a wiadomo, że mistrzostwa świata reprezentacji to dawka nawet 6-7 bitew dla najlepszych
także oficjalnie zagramy jeden sparing przez WNT
-
-
@Łukasz-Kowalski
Udało Ci się! Brawo!! -
@Rusewicz said in Reprezentacja Polski OSM:
Kiedy poznamy sklad?
po MPG, które jest najlepszym wyznacznikiem formy
-
Jeszcze 2-3 kolejki mpg więc spokojnie
-
Niestety ale nasza bitwa z Indonezją nie dojdzie do skutku z różnych przyczyn.
Ale z tego co wiem, to oni planowali wystawić zupełnie inną piątkę graczy niż w mistrzostwach.Zatem łapiemy oddech od bitew i czekamy na kolejne WNT (sierpień/wrzesień).
-
Rusza nowy międzynarodowy turniej dla reprezentacji narodowych. Po wielu rozmowach zadecydowaliśmy, że będzie on rozgrywany na polskim forum jak The Eagles Cup, na nie na francuskim forum jak WNT.
Proponuję zgłosić polską reprezentację do turnieju. Na pewno jest u nas wielu świetnej klasy menadżerów, którzy z chęcią powalczą w takim turnieju w biało-czerwonych barwach.https://forum.onlinesoccermanager.com/topic/24758/world-sub-cup-english-only
Zapisy: 11/11/2017 - 23/11/2017. Start : 27/11/2017.
Co o tym sądzisz, Łukasz?
Co społeczność o tym sądzi? Gramy, czy tylko będziemy widzami? -
@dovco_handf Bardzo dobry turniej by ograć kilka osub w reprezentacji mamy w Wnt wielu debiutantów i można ten turniej poświęcić na dogranie kilku innych wariantów składów czy taktyk.
-
z tego co czytam, to jest parę kryteriów (czasem nawzajem wykluczających się raczej )
- menadżerowie do 21 lat jeśli dobrze rozumiem ten zapis (jeśli tak, to ciekawe jak będą chcieli to weryfikować wiek )
- każdy menadżer może uczestniczyć, ten mniej i bardziej doświadczony ale... tylko dwóch bardziej doświadczonych powyżej 400 meczów (to już nie każdy) i trzech poniżej 400 meczów
- menadżer grający w WNT nie może wziąć udział w tym turnieju... tylko nie wiem, czy zaliczając występ w WNT już nie można wziąć udziału, np. jeśli ktoś wystąpił w grupie w WNT a nie ma go w play-off może grać czy nie... sprawa do obgadania
Napiszę coś innego...
Od 2-3 miesięcy dyskutowaliśmy w gronie kapitanów europejskich reprezentacji na temat turnieju EURO.
Na początku Organizator i większość kapitanów była po prostu za powieleniem systemu WNT, co wg mnie i chyba jednego czy dwóch innych kapitanów było bez sensu zawalać terminarz kolejnymi długimi bitwami z wydawaniem full monet.
Teraz mogę napisać, że będziemy mieli EURO na zasadach systemu "podwójnej eliminacji" rozgrywanego zwykle w turniejach judo i zapasów... W skrócie jest to drabinka pucharowa ale przegrywający nie odpada, tylko gra dalej z szansami na brązowy medal, tak jakby w oddzielnej drabince... ciekawa alternatywa...
Oczywiście bitwy bez obozów ale 5x5 (sugerowałem 4x4 ale dla wielu to zbyt drastyczne zmiany i tak poszli na wiele )
Wracając do tematu... OK, możemy zagrać w tym turnieju... ale musi się tym zająć inna osoba (selekcją nowych menadżerów i prowadzeniem drużyny)
-
@łukasz-kowalski Dosyć dziwne te kryteria, aczkolwiek pojawia się szansa dla odkryć z IMP(Jibline?) oraz innych utalentowanych menedżerów. Odnośnie prowadzenia drużyny to są jakieś szczególne wymagania?
-
@pepguardiola-fcb said in Reprezentacja Polski OSM:
@łukasz-kowalski Dosyć dziwne te kryteria, aczkolwiek pojawia się szansa dla odkryć z IMP(Jibline?) oraz innych utalentowanych menedżerów. Odnośnie prowadzenia drużyny to są jakieś szczególne wymagania?
tylko, że grać pierwszą bitwę w życiu, uczyć się rozgrywania bitwy pod szyldem Polska, to trochę nie pole do zbierania doświadczenia...
zamysł organizatorów jest dość swobodny... jak pisałem wcześniej, jeśli znajdą się osoby na wydanie monet (3 bitwy grupowe i ew. dalej) i ktoś kto tym pokieruje, to możecie się pobawić -
@łukasz-kowalski
Jest kilka osób odpowiednich na takie stanowisko,mój faworyt to @Stefan Joptwojmać oczywiście -
@pepguardiola-fcb myślisz,że po jednym udanym turnieju Łukasz będzie brał każdego do kadry? xD Retro to zupełnie inna liga aniżeli zwykła gdzie trzeba umieć transferować itd Nie twierdzę,że Jibiline i inni debiutanci którym idzie bardzo dobrze są słabi czy coś ale niech pokażą na co ich stać w lidze z transferami
-
@daroo933 Nie mówię, że mają grać ale skoro jest wymóg odnośnie nie grania w WNT to spora grupa graczy odpada.