Problem z logowaniem na tel komórkowym
-
Od Wtorku a dokładnie od poniedziałku mam problem z zalogowaniem się na telefonie komórkowym, wczytuje, wczytuje i nie może wczytać. Pojawia się komunikat "Błąd połączenia z internetem", lecz ja takiego problemu nie mam, chodzi o internet, mam cały czas LTE i domowe Wi - fi , mam stały internet, ale aplikacja nadal upiera się że to błąd połączenia....pomóżcie ( Latte75) android. tel. Huawei P8 lite.
-
@Alan-Shearer1975
Ostatnio coś złego się dzieje z grą i to nie tylko Tobie zdarzają się błędy takie właśnie jak ten. To na pewno nie może być wina Twojego telefonu, tylko to coś od strony OSM. Musimy poczekać aż @Dovco_HandF to zgłosi. -
@Alan-Shearer1975 Oczywiście, zgłoszę to. Niestety bardzo dużo się dzieje, to znaczy bardzo dużo nowych rzeczy implementują do gry, które wkrótce zobaczycie. Niestety skutek uboczny to niestabilność gry na wielu urządzeniach, a nawet czasowy brak dostępu. Tak jest wszędzie ze wszystkimi graczami na całym świecie - nie tylko z tobą. Niestety, ale gra tu kilka milionów ludzi i błędy muszą występować. Wiem, że to jest irytujące. Mogę tylko przeprosić w imieniu GB.
-
Potwierdzam, najnowsza wersja osm na androida a od dwóch dni muli masakrycznie.
-
Widzicie sami, że ten problem to nie u was, tylko od strony OSM, więc musicie uzbroić się w cierpliwość i poczekać, aż gra znów się ustabilizuje po tym jak wprowadzą aktualną aktualizację.
-
@Alan-Shearer1975
Jak tam z tym problemem, wszystko wróciło już do normy -
@Byku-Duma-Warmii z rana aplikacja smigala, teraz nie chce sie uruchomic, ale wchodzac przez strone internetowa mam ten sam problem...
-
Modernizację trwa w najlepsze...nic tylko bawić się naszym kosztem
-
@Byku-Duma-Warmii ...i dostaniemy po 50 monet w ramach rekompensaty
-
@Byku-Duma-Warmii
Na komórce działa....ale na laptopie to jest masakra, fakt dostałem 50 tokenów za free, ale nie można nic zrobić, ani kupić zawodnika, sprzedać, zmienić składu.....muli się niemiłosiernie, chyba zrezygnuję bo szkoda nerwów. -
@Alan-Shearer1975
Spokojnie jak już wprowadzą wszystkie aktualne aktualizację zapewne wszystko wróci do normy, więc nie ma co się denerwować, po prostu na razie korzystaj z gry na telefonie :fingers_crossed:.
@MatthewStone
Być może to jakieś chwilowe zakłócenia skoro rano już ładnie gra chodziła. Spróbuj korzystać z telefonu, jeśli tam gra chodzi dobrze. -
Z mojej prywatnej rozmowy z oboma menedżerami wyniki, że wszystko zostało już naprawione, także temat zamykam