Ekiple İlgili Sohbet
-
Bugün itibariyle aralıksız liderliğimizin 4. ayını tamamlayıp 5. ayına başlıyoruz (5 Ağustos 2020'den bu yana). Emek veren tüm ekip arkadaşlarımıza teşekkür ederim.
-
@mehmetcetintd Tebrikler
-
Aynı zamanda akademi ekiplerimizde yükselişini sürdürüyor. Başta @MehmetCetinTD
olmak üzere TeknoRed ailesi için çaba harcamış/harcayan herkesi kutluyorum. -
@mehmetcetintd hocam gerçekten kazanmak ruhunuzda var tebrik ederim inşallah devam eder
-
Ihım ıhım.
Dile kolay.. Kazanılan 202 savaş.
Evet, bugün ekibimizin bugünlere gelmesinde emek harcayan arkadaşlarımıza teşekkür etmek istedim.
Ağustos ayının başında aldığımız liderlik ünvanını Nisan ayının sonuna kadar layıkıyla taşıdık (yaklaşık 9 ay). Ben, bu sürenin aralıksız liderlik alanında rekor olduğunu biliyorum. Özellikle Mart-Nisan aylarında biraz da farklı sebeplerin etkisiyle 2. ve 3. ile olan farkımız iyice kapandı ve son olarak yaklaşık 2 hafta önce liderliğimiz son buldu (şimdilik ) Kısa sürede o koltuğa tekrar oturacağımızdan ne benim ne arkadaşlarımın hiç şüphesi yok.
9 ay kadar yanımıza kimseyi yaklaştırmadık.
30.000 madalyaya ilk ulaşan ekip olduk.
202 savaş galibiyeti ile şu an yine en çok savaş kazanan ekibiz. Kurulduğumuzdan bu yana sayısız savaş oynadık, yeri geldi kazandık yeri geldi kaybettik.Bugüne kadar ekibimize 1 puan dahi olsa katkı yapan, ama iyi ayrıldığımız ama kötü ayrıldığımız tüm arkadaşlara teşekkür etmek istiyorum.
En büyük teşekkürü ise halihazırda ekibimize hizmet etmekte olan ekip arkadaşlarıma etmek istiyorum.
@muratpdr2805 , @ilkay0307 , @EgoistMsd , @Tayfun0657 , @Great-BD1 , @Besim-Kocaman , @CnytAkn , @DOGAN-BENLIOGLU , @fahrri , @gürko673453 , @KALKAN-HAMZA , @KorayKural , @demirtasmert02 , @nafiz_kilinc , @recep55f , @volkan-seyit-demirkol , @ALLAHDEKALBİM , @Bafegomis27
Ana ekibimiz dışında an itibari ile 34. sırada bulunan TeknoRed II ve 64. sırada bulunan TeknoRed III ekibimizi ve bu ekiplere üye ekip arkadaşlarımızı da canı gönülden tebrik eder, teşekkür ederim. Akademi ekiplerimizi de yakın zamanda daha üst sıralarda göreceğiz.
-
Birlikte başarırız
-
Selamun aleyküm, hayırlı geceler herkese. Üzülerek söylemek istiyoruz ki ekibimizin kurucusu olan @GS_METECAN abimiz 2 yıl önce geçirdiği trafik kazasında vefat etmiştir. Bizim de bu olaydan haberimiz ancak 2 yıl sonra oldu. Kendisini aradan geçen 2 yıla rağmen unutmadık ve neden bizlere geri dönmediğini hep merak ettik. Bugün ise kardeşinden acı haberini aldık. Allahtan rahmet dilemekten başka yapabilecek bir şeyimiz yok. Metecan Abimizin birçok defa bu oyundan dolayı canının sıkıldığına şahit olduk, yeri geldi bizde dahil olduk, yeri geldi sesimizi yükselttik ancak fark ettik ki bu bir oyun. Bir oyun için bu kadar fazla kin gütmeye ve hırsa yenik düşmeye gerek olmadığını aksine eğlenmeye ve zevk almaya çalışılması gerektiğini düşünüyoruz. Metecan Abiyi tanıyan, tanımayan, seven sevmeyen herkese duyurumuzdur. Tekrardan başımız sağ olsun, mekanı cennet olsun. Herkese iyi oyunlar, iyi günler dileriz.
Sevdamız Futbol Ekibi
-
@turkaskeri75 Aleyküm selam, başınız sağolsun, hep merak etmiştim Mete abinin oyuna niçin girmediğini acaba vefat mı etti sorusunu hep sormuştum ama oralı olmak istememiştim, maalesef akla gelen doğruymuş Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.
-
Her güzel şeyin bir sonu vardır!
Bugün buraya yazma sebebim bir elveda bildirisi.
TeknoRed Yönetim Kurulu olarak 16 Mart 2022 tarihinde aldığımız karar doğrultusunda 4 yıl emek verdiğimiz bu platformdan çekiliyoruz. 3 yılı Top10'da geçen bu süreçte 10 ay Dünya 1.si kalarak tekrarlanması zor bir başarıya imza attık. Bu 3 yılın yaklaşık 2.5 yılını ise mevcut durumumuzdaki gibi Türkiye 1.si olarak geçirdik. 30 Mart 2018'de kurulan ekibimiz 4. yaş günü olan 30 Mart 2022'de OSM'ye veda edecek.
"Ağacın meyvelisi taşlanır" zihniyetiyle bu 4 yılda ekibimize alınan her türlü cepheyi ve vuku bulan her türlü saldırıyı dik duruşumuzdan bir an olsun ödün vermeden savuşturduk. Türk ekiplerinin ekseriyetle başarılarımızdan haset duyduğu koca 4 yılı gerek şaşkınlıkla gerekse zevkle takip ettik. Asılsız ithamlarla, gerçek dışı dedikodularla ekip üyelerimiz ve ekibimiz hakkında kötü izlenim yaratmaya çalışan her türlü bireyin ve/veya oluşumun sonuçsuz denemelerini gülerek izledik.
Sayısı hızla tükenmekte olup haktan yana olan Türk menajerlerinin, Türk ekiplerinin ve küçük-büyük tüm yabancı ekiplerin saygısını kazandık. Türkiye 1.liğini, Dünya 1.liğini en uzun süre tadan Türk ekibi olmakla beraber, Dünya 1.liğini tadan hâlâ son Türk ekibiyiz. Fakat bizler hiçbir zaman sizler gibi olmadık. Mevcut düzende gerçekleşmesi bir hayli zor olsa da bizden sonra bir Türk ekibinin dünya 1.si olduğunu görmek sizin aksinize bizi bahtiyar edecektir.
Yazının tamamı sitem dolu olmayacak elbette. İşin güzel kısımlarına gelecek olursak..
Bu 4 yılda ekibimizi zamanla büyüttük. Sırasıyla TeknoRed II, TeknoRed III ve TeknoRed IV ekiplerimizi açarak kocaman bir aile olduk. Bu süre içinde ekibimizde 300'e yakın menajeri misafir ettik. Aynı anda Top100 içerisinde 3 ekibimizi birden bulundurma başarısına nail olduk. Son olarak TeknoRed II ekibimizi 15. sıraya kadar yükselterek aynı anda Top15 içerisinde 2 ekip bulundurmayı da başardık.
Geride bıraktığımız 4 yılda ekibimiz adına özveriyle çalışmış, ekibin kazandığı başarılarda pay sahibi olmuş, özellikle de yediği kaba tükürmemiş olan tüm mevcut ve de eski ekip arkadaşlarıma teşekkürü bir borç bilirim. Yürüdüğümüz bu meşakkatli yolda beni yalnız bırakmamış olan tüm kaptan ve yönetim kurulu üyelerimize ayrı bir teşekkür etmem şart elbette.
TeknoRed olarak biz her zaman bu oyunun iyi tarafında olmaya çalıştık. Ve arkama dönüp baktığım zaman bunu layıkıyla başardığımızı görmek ben ve ailem adına en büyük gurur kaynağı. Yazının başında da belirttiğim gibi "Her güzel şeyin bir sonu vardır!" Nasıl ki kendi kendimize var olduysak kendi sonumuzu da yine kendimiz hazırlamak istedik. Bu işin tadını çıkardık. Tadını kaçırmadan ekip hayatımıza son vermeyi doğru bulduk. Alınan bu karar yönetim kurulumuzun ortak kararı olup ekibimize bunun yakıştığını düşündüğü için aldığı bir karardır.
Bu hafta sonu gireceğimiz son savaşların ardından yaklaşık 2 hafta sonra ekibimizi kapatıyoruz.
HOŞÇA KAL OSM. BU OYUNDAN BİR TEKNORED GEÇTİ.
-
@mehmetcetintd Sağlık olsun Mehmet kardeşim, osm de uzun süre yüksek konumda bulundunuz. Birçok ekibin hayal ettiği güzel yerler de uzun süre konumlandınız. Bu karar umarım daha ileri gitmek için bir geri çekilme olarak ileri de karşımıza çıkar. Hoşçakalın.
-
Efsaneler; yok olmazlar, ölümsüzdürler. Sadece zamanı geldiğinde kendilerini imha ederler. TeknoRed bugün kendi kendini imha etti.
-
@mehmetcetintd Her güzel şeyin elbet bir gün sonu gelecek, TeknoRed asla unutulmayacak..
-
Yeni savaş ligi
Yunanistan
-
-
sayın yetkili reklamlar açılmıyor kolay gelsin
-
-
Arkadaşlar merhaba herkese iyi günler. Sizlere tüm ekiplerimiz hakkında yakındığım bir durumdan bahsetmek istiyorum. Normalde forumlarda çok sık paylaşım yapan birisi değilim fakat bu durumdan bir çok ekibimizin müzdarip olduğunu düşündüğüm için konuyu sizlere de açmak istedim. Biz "Sevdamız Futbol" ekibi olarak yıllardır aralıksız savaşıyoruz ve aramıza sayısını sayamayacağımız kadar menajer katılıp ayrıldı. Yeni katılacak arkadaşlarımızda aradığımız ilk şart olarak katılacak menajerin kesinlikle ekibinin bulunmamasını ilke edindik. Her ekibin kendine göre hedefleri ve idealleri olması nedeniyle kimsenin planını bozmamak adına en çok önem verdiğimiz hususların başında bu geliyor. Son zamanlarda malesef bu tarz "ekip teklif etme" durumlarını biz kendi adımıza biraz fazla yaşamaya başladık. Bu konuda ekibimiz adına tüm Türk ekiplerimizden empati duygusunu kullanarak mümkünse birbirlerine karşı daha duyarlı olmaya davet ediyoruz. Okuduğunuz için teşekkür ederim. Sizlerde bu konu hakkında görüşlerinizi paylaşabilirsiniz. Herkese iyi oyunlar, tüm ekiplerimize başarılar.