Ekiple İlgili Sohbet
-
Tebrikler cok iyi gidiyorsunuz umarım sonuda iyi olur
-
Selamun aleyküm millet. AY YILDIZ TEAM'dan sevgiler, saygılar.
-
@kayrakemall Aleyküm selam
-
@kayrakemall aleykum selam
-
@kayrakemall Aleyküm selam
-
sonradan çıkma bazı ekipler o kadar gereksiz ve özenti için kurulduğu belliki ne vizyon var ne misyon bir çok multi hesap aynı ekipte nefret ediyorum bunlardan
-
@osmancandar Osmanımı kim kızdırdı
-
kimse abi ya açılan son 3 4 ekibe baksana bi ya
-
@osmancandar haklısın ekipler maksatsız açılmamalı vizyon gerekli ekip olayını tam kavramadan açılan ekipler sadece fazlalık yaratır osm buna belli bir kriter getirmeli bence
-
@F.S.M.0.13 Ekiplere güncelleme gelicek denildi eğer gelirse bu ekip acma yüklü miktarda coins istenirse hem böyle gereksiz ekipler acılmaz hemde diger ekiplerin bir değeri olur @osmancandar
-
@Sultangazililer1 diyorsun ki parası olan düdüğü çalar
Benim kriterden kastım giden coins değil aslan parçası ekiplerin belirli menajer puan ortalamasina göre faaliyet gösterebilmeleri ancak bu şekilde ekiplerin bir değeri olur coins dediğin şey parayla alinan birşey benim dediğim ise belli seviyeye gelmiş menajerin topluluğunun olması. -
@F.S.M.0.13 mesela simdiki sisteme göre ekibin aktif olabilmesi için 6 kişi yeterli olmakta
Bahsettiğim sistemde ekibin sayısı + ortalama menajer puanına göre ekip aktif olabilecektir.Bu şekilde ekipler biraz daha kalite kazanacaktır -
Bence asıl olması gereken kriterlerin bulunması, örneğin; 30 maç tecrübesine ulaşan menajer ekip açabiliyor. Bu 50-100 maç olsa (tek hesaptan, alt hesaplar dahil değil) en azından ekip açıcak menajer 3-4 ay oynamış olur ve biraz daha oyunu ekip olayını kavrar.
Her ekibin sayfasında ekipler ile alakalı bilgilendirme olabilir, nasıl ki şuan OSM'ye girince en altta kurallar yazıyor veya forumlara girince ilk başlık olarak sabitlenmiş kurallar yazıyor bu ekipler içinde olabilir.
Ekipler puan sıralmasına girebilmek adına ortalama menajer puanları 0 olan ekipler girmememli oraya bir sınır koyulabilir.
Ekip puan sıralamasının yanında eskisi gibi ekip savaş puanı sıralası daha düzenli olarak eklenebilir.
Bunlar ilgi alaka ile ilişkilendirilecek şeyler, eminim GB bunların çoğunu baza alarak güncellemeleri sunacaktır.
Şahsen bende sizler gibi merakla bekleyenlerdenim
-
Baştan sona çekişmeli geçen savaşı zaferle noktalıyoruz. Emeği geçen arkadaşlarıma teşekkürler!
Final Score
:flag_tr: TRABZONSPOR 1368
:flag_es: Zeitgeist 1078 -
@ibrahim-PEKÝN tebrikler arkadaşlar :flag_tr: ali koç a gelsin
-
@ibrahim-PEKÝN Tebrikler ekip, elinize sağlık :flag_tr: @F-S-M-0-13 Sağ olasın Arda abi:)