Ekiple İlgili Sohbet
-
@bekirsezgings sen neden tersleniyorsun hemen attığın resimde cevap verdim bak orda 3 nick var bak gör ban yemiş zaten benim yalan yanlış konuştuğum yok attığın resime istinaden konuşuyorum sen benle düzgün konuşursan sevinirim
-
EKİBİMİZ
Ekip adı: BeşiktaşÇarşı
Ekip seviyesi: Şampiyonlar ligi
Madalyalar: 7565KRİTERLERİMİZ
-
Ekibimize alacağımız menajerin en az 15.000 mp.ına sahip olması ve galibiyet oranının en az %75 olması gerekmektedir. (Deneyimli menajerlere müsamaha gösterebiliriz)
-
Sayfalarından birini savaşlar için her zaman boş bırakmalıdır.
-
Savaşlarda kadrosunu geliştirmeye özen göstermelidir.
Bu kriterlere sahip arkadaşlar oyun içi mesaj yoluyla ''JoseReus'' adlı hesapla iletişime geçebilirler.
-
-
@RiddLee Benim yazdığım herşeyi anlıyorsunuz ancak neden açtığımı anlamıyorsunuz lütfen dikkatlice okurmusun neden açtıktan sonra kapattığımıda anlamıyorsun lütfen dikkatli oku
-
@rvp1228 Allah Rahmet Eylesin mekanı cennet olsun kardeşim Allah Ailesine ve tüm sevdiklerine sabır versin.
-
@rvp1228
Biraz geç yazıyorum belki.Gerçekten ne diyeceğimi bilemiyorum.Yüz yüze tanışmasam da oyunda çok fazla muhabbetimiz olmuştu.Aynı ekiplerde bulunmuştuk.Bu kadar genç bir yaşta aramızdan ayrılması gerçekten çok üzücü.Nur içinde yatsın inşallah. -
@bekirsezgings @edus_mavi @RiddLee
Lütfen forumlarda tartışmalara yol açacak muhabbetlere girmeyin.
Iyi forumlar dilerim. -
Bu online olanlarin sohbet yeri ne zaman erişime açilacak arkadaşlar. Forumda üç beş sohbetin dondüğü tek yer orasi vardi. Uzun yillardir devam eden bir gelenektir yani. Geri gelmeli artik. @hustundel birakin kim kimle kavga ederse etsin. Forum başliğini cezalandirmanin anlami nedir. Askerde tanka ceza verilirdi. Resmen ona dondü iş. Şu forumu boş gormek insanin canini sıkıyor.
-
@kaiser-brian-clough henüz açmaya uygun görmüyoruz belki ileride açılır uygun şartlarda. Amaç sohbetse o başlığı kullananlar gördüğüm kadarıyla zaten başka platformlarda da sohbete devam ediyor sıkıntı yok yani sohbet konusunda
-
AKINCILAR ekibinde bismillah diyerek başlıyoruz
-
Şuralar eskiden ne güzeldi be adam kalmamış forumdaa sohbet eden
-
@ofmanager_ var abi
-
@saidkayaa napıyon said nasılsın ?
-
@ofmanager_ iyilik abi de geç cevap yazdım kusura bakma
-
@ofmanager_
He ya
Napıyon nasılsın görüşmeyeli -
@irkçinl_nl whatsapp olmasa daha aktif olacağız şurada da whatsapp var iyiyim seni sormalı kardeşim
-
@ofmanager_
iyilik be