Ekiple İlgili Sohbet
-
@ofmanager_ var abi
-
@saidkayaa napıyon said nasılsın ?
-
@ofmanager_ iyilik abi de geç cevap yazdım kusura bakma
-
@ofmanager_
He ya
Napıyon nasılsın görüşmeyeli -
@irkçinl_nl whatsapp olmasa daha aktif olacağız şurada da whatsapp var iyiyim seni sormalı kardeşim
-
@ofmanager_
iyilik be -
Ekibim şampiyonlar ligi seviyesinde ve 14 kişiyiz 24e tamamlamak için ekibi herkese açık olarak ayarladım ama günlerdir kimse gelmediekini ilk açtığımda bile herkese açınca anında insanlar girer çıkardı ama artık onların ekranlarına mı düşmüyorum acaba neden kimse gelmiyor? Ayrıca ekibime galibiyet oranı %80 in üzerinde olan her tecrübeli menajer davetlidir Türkiye Kartalları ekibi olarak hepinize bol şans dileriz. Şimdiden teşekkürler.
-
Savaşlar Hakkında @language-tr
Yeni Savaşlara pek çok olumlu tepki aldık. Ayrıca Boss Coin araçları olmadan Savaş yapmayı düşünen bazı yöneticiler vardı. Bu fikri beğendik ve bir ay boyunca bunu denemeye karar verdik. Bu günden itibaren, bir ay boyunca, Savaşlar, Klüp fonu, Eğitim Kampları, Gizli Antrenman ve Anında zamanlayıcılar olmadan oynanacak! İyi şanslar!
-
Ailenizle ve sevdiklerinizle saglık mutluluk ve huzur dolu nice seneler diliyorum 2019 inşallah güzel ülkemize barış ve huzur getirir.
-
Arkadaşlar öncelikle yeni yılınızı en içten dileklerimle kutlarım.Bu akşam bir ekip savaşı yapacağız katılmak isteyenler bana ulaşabilir.
-
Genç Fenerbahçeliler ekibi olarak selamlar
-
@samed-dogann aleyküm selam kardeşim
-
@saidkayaa görüşemedik bayağıdır kardeşim, nasılsın ekip işleri nasıl gidiyor
-
@samed-dogann aleykum selam birader.
iyi aksamlar cümleten.
-
Cümleten Günaydın Arkadaşlar
-
The Best of Turkey ekibi olarak uçakları toplu halde indirdik
@richeartselcuk_sen Yöneticimiz, kaptanımız iş başında. 2 ekip yeterli dedi ve Gerekli evrakları zamanında yetiştirip tüm çabasıyla ekibimize “yüksek bonservisleri çözerek” bize ekstra güç kattı. Ayrıyeten tebrikler. I love u Hocam :)) transferlerimiz hayırlı olsun.