Rekordy i Sukcesy
-
@huzar-shakir z cieniasami tez trzeba umiec wygrac , tym bardziej ze nawet komp potrafi sprawic niespodzianke
-
@maloba said in Rekordy i Sukcesy:
@huzar-shakir z cieniasami tez trzeba umiec wygrac , tym bardziej ze nawet komp potrafi sprawic niespodzianke
Co to za porównanie? Ile meczy przegrasz botem? 1/50 chyba
-
Po raz pierwszy w karierze rypnalem rywala 6:0 grając 451 i w dodatku miałem 50% skuteczność na jego obronę można powiedzieć tylko tyle że przy stanie 2:0 dostał czerwo
-
@łukasz-wierzbowski
Wydaje mi się, że mogło to mieć wpływ na wynik, choć i czasem bez kartek padają takie wyniki grając 4-5-1 -
@byku-duma-warmii said in Rekordy i Sukcesy:
@łukasz-wierzbowski
Wydaje mi się, że mogło to mieć wpływ na wynik, choć i czasem bez kartek padają takie wyniki grając 4-5-1Szczerze nie mam pojęcia ale taki wynik bardzo mnie cieszy
-
Od razu mówię, że gracz nieaktywny, ale zwycięstwo w lidze 10-0 cieszy, ale zdziwił mnie wynik do pierwszej połowy 9-0. To mój osobisty rekord
-
@pawelzylicz said in Rekordy i Sukcesy:
zwycięstwo w lidze 10-0 cieszy
Gratulacje Ja gram już trochę w OSM, ale jeszcze nigdy nie udało mi się wygrać dwucyfrowo
-
@dovco_handf Masz za to zrobionych kilka zespołów o wartości +miliard,a nie każdy tak potrafi
Mój rekord lata temu w do ale ligi wloskiej przeciw Udinese 11:0,tego jednak nie udokumentuje,niema już jak
-
@huzar-shakir Ostatnio w lidze grupowej PAM udało mi się Bayernem Monachium złamać miliard
-
@dovco_handf ja w CCWE nawet nie sprzedając już nikogo to samymi treningami dojdę do miliarda.zrobię to w sposób łatwy i przyjemny.zresztą miliard dla mnie zrobić to też nie jest pierwszyzna
-
Wszyscy zawodnicy powyżej 100 w wyjściowej 11-tce dla 442B:
Napastnicy: 108+107=215
Pomocnicy: 106+103+101+100=410
Obrońcy: 106+105+101+100=412
Bramkarz: 111
Razem: 1148
Średnia wyjściowej 11tki: 104
Kto da więcej?
-
Ja dam mistrzu.Niech tylko skończę ligę angielską w turnieju CCWE.Daj mi dwa dni a screena dostaniesz.
-
@huzar-shakir Osobno będziemy podsumowywać dla lig 20 zespołowych i osobno dla 14-zespołowych , ale czekamy .
-
@dovco_handf Twoje DVD które objąłeś na wjazd miało 253 miliona wartości każdy.To nie mało Dodatkowo doliczyć do tego super promocję na robienie transferów pozwala zbudować świetną kadrę.Wiem o tym bo grając w grupowej H_PL w tej dziwnej lidze o jeszcze dzisiejszych nazwach klubów jak i poprzekręcanych nazwiskach graczy sam zrobiłem ekipę z zawodnikami (wszyscy,których posiadałem w kadrze) ze skill+100 jak i kadrę z wartością coś koło miliard dwieście.Tu się fajnie sprzedaje,nawet bez promocyjnych transferów.Chyba specyfika tych rozgrywek
-
@huzar-shakir zgadza się nawet ja w tej lidze miałem 800 mln ponad a nie transferuje super Tutaj fajnie schodzą gracze nie ma co
-
@daroo933 wszyscy ,którzy grają zemną w ccwe a więc @kret166 @stb411 i @sniki26 zrobiliśmy zespoły z wyjściowym "11" oraz ławkami i siedzącymi zawodnikami na trybunach ze skill plus 100.przydała się tu jako taka umiejętność robienia transferów.co ciekawe mi w promocji na sprzedaż to zeszło "aż" 3 graczy jak pech to pech.
-
@dovco_handf
Wszyscy zawodnicy powyżej 100 w wyjściowej 11-tce dla 442B:
Napastnicy: 108+111=219
Pomocnicy: 102+103+104+104=413
Obrońcy: 108+104+104+106=422
Bramkarz: 107
Razem: 1161
Średnia wyjściowej 11tki: 105 -
@Dovco_HandF Grałem z Tobą w tej lidze. Nie wejdę już dzisiaj w line-up, stąd taki screen. Moje wczorajsze 3-5-2 miało średnią 105. Moje 4-4-2 w teorii mogłoby mieć 105,7
@huzar-shakir Te nazwy powymyślał taki YouTuber prowadzący kanał 442oons. Taka animowana, komiczna relacja z wydarzeń bierzących, głównie ligi angielskiej. Do gry trafiłem właśnie przez reklamę z tego kanału