Rekordy i Sukcesy
-
Kilka dni temu pisałem że walczę w Paragwaju i dobry progres, liga zakończona, 5730 pkt, bez porażki z progresem przeszło 1400%, mogło być lepiej ale kilka ostatnich dni nie chcieli mi juz schodzić z listy, szkoda że liga niepełna bo i pkt mogło być więcej ale jestem zadowolony
-
A tu mój wielki fart
-
@łukasz-wierzbowski To wcale nie musi być fart Odnoszę wrażenie, że przy odpowiednich ustawieniach drużyna dąży do jednobramkowej przewagi, po czym się muruje i pozwala przeciwnikowi grać oraz oddawać więcej niegroźnych strzałów z dystansu, a jednak ma ten mecz pod kontrolą.
-
Moja najdłuższa kontuzja u zawodnika:
-
Moje najwyższe miejsce w rankingu. @Damiś27 , za 2 lata Cię dogonię :
-
3 minuty 3 gole
-
Poprawiłem mój rekord bycia w TOP 100.
Wcześniej udało mi się być na miejscu
Teraz poprawiłem swoją najlepszą pozycję o pozycji na miejsce
Ciekawostka, gdybym ligę skończył kilka dni wcześniej, wskoczyłbym do pierwszejUdało mi się również poprawić swój wynik najwyższy wynik punktowy w rankingu na punktów
Przynajmniej troszkę lepszy humor po fatalnych MP w moim wykonaniu
-
@damiś27
Jak widać ranking, ani zdobyte punkty nie grają w MP -
@Byku-Duma-Warmii MP to jedna liga, zawsze może komuś nie pójść.
Sam wiem już gdzie popełniłem błędy w półfinale.
Myślę, że pokazałem swoje umiejętności w bitwach, MP wcześniejszych oraz w MŚ w tym roku gdzie walczyłem o awans do finału.
Niestety został mi udział w MŚ na półfinale.
Jeśli chodzi o MP, a MŚ to bardziej cenię MŚ półfinał niż MP finał -
@damiś27
Każda wymówka jest dobra Damianie -
Suma jedenastki: 1152
Średnia: 104,7
Wynik nie jest jakoś oszałamiający, ale to pierwsza "złota" jedenastka odkąd weszła ta aktualizacja -
@byku-duma-warmii Dokładnie ja mam w dupie ten ranking tak naprawdę bo nic to nie daje. Niejednokrotnie ogrywalem Damiana a mój ranking to chyba 20 tys Jak wiemy @Damiś27 skupia się na rankingu i życzę mu 1 msc jednak dla mnie nie robi to żadnej różnicy bo grać potrafię nawet bez tego
-
-
@shakiboy said in Rekordy i Sukcesy:
Suma jedenastki: 1152
Średnia: 104,7
Wynik nie jest jakoś oszałamiający, ale to pierwsza "złota" jedenastka odkąd weszła ta aktualizacjaLiga: 16-zespolowa
Napastnicy: 101+104=205
Pomocnicy: 101+106+106=313
Obrońcy: 104+107+105+106+102=524
Bramkarz: 110
Razem: 1152
Średnia wyjściowej 11tki: 105Brawo
-
@dovco_handf Też mi się trafiło, najgorsze że jest zbyt dobry i ciężko go będzie sprzedać za sensowne pieniądze
-
@didierluk obniżyłbyś cenę i może zejdzie
-
@huzar-shakir said in Rekordy i Sukcesy:
@didierluk obniżyłbyś cenę i może zejdzie
Obniżyć do ceny podobnej (wyższej nieco) do takiej, w której komputer sprzedaje zawodników o podobnej jakości i ma szansę zejść.
-