Rekordy i Sukcesy
-
@shakiboy said in Rekordy i Sukcesy:
Suma jedenastki: 1152
Średnia: 104,7
Wynik nie jest jakoś oszałamiający, ale to pierwsza "złota" jedenastka odkąd weszła ta aktualizacjaLiga: 16-zespolowa
Napastnicy: 101+104=205
Pomocnicy: 101+106+106=313
Obrońcy: 104+107+105+106+102=524
Bramkarz: 110
Razem: 1152
Średnia wyjściowej 11tki: 105Brawo
-
@dovco_handf Też mi się trafiło, najgorsze że jest zbyt dobry i ciężko go będzie sprzedać za sensowne pieniądze
-
@didierluk obniżyłbyś cenę i może zejdzie
-
@huzar-shakir said in Rekordy i Sukcesy:
@didierluk obniżyłbyś cenę i może zejdzie
Obniżyć do ceny podobnej (wyższej nieco) do takiej, w której komputer sprzedaje zawodników o podobnej jakości i ma szansę zejść.
-
-
Dawno mnie nie było na forum, ale to nie znaczy, że zakończyłem przygodę z OSM Wbrew przeciwnie, ostatnio idzie mi dosyć dobrze Tutaj pochwalę się swoimi kolejnymi rekordzikami, a więc ostatnio w Lidze Grupowej PAM osiągnąłem cel najsłabszym klubem, czyli Islandią. Już nie pamiętam jaką wartość zespołu mają wszyscy zawodnicy na początku, ale to jest coś około 70-80 milionów jak dobrze pamiętam. Ja też nie wydaje monet bezcelowo, więc jedynie wydawałem je na sparingi. Wyglądało to tak na zakończenie sezonu:
Wartość zespołu:
Tabela:
Ale nie chodzi mi tu o to, lecz o wartości zawodników, które osiągnęli na koniec sezonu, przedstawię trzech najlepiej przeze mnie wytrenowanych.
Wartości przy zakupie:
Wartości na koniec sezonu:
Jak kupowałem tych trzech graczy to wydałem za całą trójkę 45,18 mln. Na koniec sezonu wartość całej trójki wyniosła 232,78 mln. Z czego najtańszy grajek kosztował 9,47 mln., a osiągnął wartość 101,13 mln. Czyli mogę stwierdzić, że spokojnie można wyhodować dobrych zawodników jeśli ma się kilku średnich, ale młodych piłkarzy Dzięki treningom i meczom towarzyskim mogłem zacząć rywalizować w tej lidze, chociaż chyba pięć pierwszych meczy z rzędu przegrałem
-
Skończyłem najdłuższą możliwie ligę, a więc siłą rzeczy poprawiłem swoje najlepsze osiągnięcia.
Ilość punktów
Wartość zespołu
Moja kadra
Liga: 24-zespolowa
Napastnicy: 124+117+117=358
Pomocnicy: 118+113+113+112=456
Obrońcy: 116+113+112=341
Bramkarz: 127
Razem: 1282
Średnia wyjściowej 11tki: 117 -
@magic-89-1r Super wynik punktowy a i zostałeś nieoficjalnym rekordzistą pod względem średniej skill graczy.Dobra robota.
-
@magic-89-1r
Kozak osiągnięcie -
@didierluk 24 osobowa liga - 22 graczy, w tym 18 aktywnych i 4 nieaktywnych oraz do tego 2 boty.
-
W pierwszej połowie uśpiłem czujność rywala, by w drugiej zapewnić sobie zwycięstwo. Wszystko zgodnie z planem.
-
@mati-colchoner said in Rekordy i Sukcesy:
W pierwszej połowie uśpiłem czujność rywala, by w drugiej zapewnić sobie zwycięstwo. Wszystko zgodnie z planem.
sprytnie
-
@huzar-shakir Dokładnie, większość została kupiona za 120-125% wartości.
-
@kruk94 said in Rekordy i Sukcesy:
@magic-89-1r ile czasu potrzebowałeś na złożenie takiej drużyny , zwłaszcza że kilku kopaczy ma 30+ ? .. albo inaczej po jakim czasie miałeś w wyjściowej 11-stce samych graczy z OVR 100
No i są różne eventy, w długich ligach można trafić na taki, co sprawia, że starzy mogą progresować w treningu jak młodzi