Rekordy i Sukcesy
-
@rusewicz
Czyste piękno naszej gry -
@byku-duma-warmii wiesz co, odechciało mi się grać przez ten mecz i po mpp o ile wezmę udział robię sobie urlop. Wpompowalem tyle czasu energii i monet w tą bitwę a dostaje coś takiego. to co się stało wczoraj to było lekkie przegięcie ze strony silnika gry.
-
@rusewicz Popieram, zbliża się bitwa Hpl-PL, weź urlop
-
@mati-colchoner Nie ciesz się za bardzo Jest nas kilku którzy zastąpią Marcina z powodzeniem
-
@rusewicz said in Rekordy i Sukcesy:
Wszyscy mówią, że pierwszy raz cos takiego widzą. Mecz MPG przeciwko Łukaszowi Kowalskiemu. Na start dwie czerwone kartki minuta po minucie a następnie chwilę później kontuzja. Wydawałoby się, że to i już dużo, jednak druga połowa przynosi kolejną kontuzję tylko po to by pod koniec regulaminowego czasu jeszcze jeden piłkarz doznał kontuzji. Zaczyna się dogrywka no i zmiennik kontuzjowanego piłkarza doznaje również kontuzji. Byłoby zbyt kolorowo gdyby to było na tyle no wiec, żeby mecz był ciekawszy w 97 Marquinhos dostaje czerwo na pysk. Co ciekawe, mimo tych wszystkich przygód mecz skończył się remisem a losy o awansie do kolejnej rundy pucharu rozstrzygnęły rzuty karne - Awansował Łukasz, bo gdyby było odwrotnie to już w ogóle zahaczyłoby o patologie. Ja przyjąłem to z uśmiechem na twarzy, w końcu rozsypała mi się kadra budowana od początku sezonu, czerwone z zawieszeniem na 5 meczy, kontuzje podobnie - magia gry! : )
powiem Ci tak, gdybyś grał z jakimś pionkiem, nie byłoby tyle czerwieni
-
Udało się !!!
-
-
@mati-colchoner brawo!
-
@mati-colchoner Gratulacje, zrobiłeś to!
-
@mati-colchoner brawo
-
@Mati-Colchoner Dobra robota,teraz weźmiesz się za przeskoczenie @damiś27, a później idziesz do pierwszej 10tki
-
Dzięki za gratulacje 14 mistrzostw z rzędu nie poszło na marne A teraz czeka mnie zasłużony odpoczynek od ligi albańskiej
-
2 dni temu stuknal moj maly jubileusz, 3000 spotkań rozegranych w OSM
-
@łukasz-wierzbowski said in Rekordy i Sukcesy:
2 dni temu stuknal moj maly jubileusz, 3000 spotkań rozegranych w OSM
Graty
-
Po raz koljeny udało mi się przekroczyć miliard w wartości kadry zespołu, korzytsając cały czas z Listy Transferowje. Non stop 4 na liście. W lidze 24-zespołowej z transferami łatwo i bez wysiłku można zrobić to osiągnięcie. Ja to zrobiłem, to i wy zrobicie - mowa do tych, co jeszcze nie zrobili .
-
We wczoraj zakończonej lidze grupowej PAM, w której miałem przyjemność wygrać w tak znakomitym towarzystwie, udało mi się poprawić kilka rekordów.
1. Wartość Kadry 1,979 mln.
nie wiele brakło do magicznej bariery 2 mld. niestety transfery w końcówce w ogóle nie szły... oczywiście mogłem naciągnąć do 2 mld w treningu z przyspieszaczami ale nie o to chodzi. może innym razem się uda
z tego co patrzyłem jest to do tej pory największa wartość kadry w polskim OSM
2. Siła kadry: 1310 - śr."11": 119
formacja 343
Liga: 24-zespolowa
Napastnicy: 121+118+117=356
Pomocnicy: 120+116+116+113=465
Obrońcy: 121+118+118=357
Bramkarz: 132
Razem: 1310
Średnia wyjściowej 11tki: 119Sprawdzałem i jest to też rekordowa siła kadry do tej pory w polskim OSM
3. Rekordowe skile zawodników
- Napastnik 121
- Pomocnik 120
- Obrońca 121
4. Rekordowy transfer 188 mln
-
@tristan1982 Gratki! Tych magicznych rekordów zapewne długo nikt nie pobije .
-
Taka mała deklasacja, ponad 5 razy bardziej wartościowy skład od drugiego managera