Rekordy i Sukcesy
-
@huzar-shakir pić do lustra nie wypada, lepiej podejść do sąsiada, Zdrówka!
-
@dino-ligenza Jak zapukam do sąsiada to mnie wypije wszystko ,tak więc nie bardzo
-
@huzar-shakir jak mówisz że dziś trzeba się napić to wieczorem drineczka z dziewczyną wypije za Twoje i moje zdrowie ale tak są dni i momenty kiedy się chce rzucić grę ale tak jak mówisz coś ciągle tutaj trzyma
-
Moje nowe osobiste rekordy w:
- Wartość kadry zespołu z WinnersLeague, którą wygrałem holenderskim klubem AZ: 2528 mln
- Średnia zespołu wyjściowej 11-tki dla 451: 131
- Największy transfer z człowiekiem: (Jordan Veretout z AZ do Lazio 22/03.2021)>>195 mln.
- Największy transfer z botem: (Gianluca Mancini z ROMA (bot) do AZ 22/03.2021 >>204 mln.
-
Przeciwko aktywnemu menadżerowi to mój rekord.
-
-
@dooshek ładnie
-
Ostatnie dwie zmiany w tabelce.
@damśli7 wyrównał osiągnięcie @Łukasz-Kowalski i po raz czwarty melduje się na dziesięciotysięczniku
Dopisałem też nowego asa polskiej społeczności na najwyższym już 10 poziomie medalowym (nowe liczenie, które zastąpiło punkty menadżerskie: @gabrys01.
-
Dziś rekord transferowy z botem. Najsłabsza drużyna z Pucharu Zwycięzców bez menadżera, kupiła ode mnie skrzydłowego za 221 mln.
-
@daroo933 said in Rekordy i Sukcesy:
Kolejny niesamowity rekord @damśli7 🤩🤩🤩
Gratulacjona! @damśli7 Rzutem na taśmę zdobywasz ostatni wysoki wynik punktów menadżerskich i jako jedyny w historii Polskiego OSM zapisujesz się jako menadżer z pięcioma wynikami powyżej 10 000 punktów!
-
@dovco_handf brawo brawo @damśli7 to na prawdę topowy gracz w Polsce osiągnąć taki wynik to na prawdę ciężka sprawa
-
@daroo933 said in Rekordy i Sukcesy:
@dovco_handf brawo brawo @damśli7 to na prawdę topowy gracz w Polsce osiągnąć taki wynik to na prawdę ciężka sprawa
To jeden z najlepszych graczy, jacy grają w OSM, nie tylko spośród polskich graczy, moim zdaniem i bardzo sympatyczny człowiek, tak po za tym.
-
Wczoraj zakończyła się bitwa na szczycie pomiędzy PAM HPL. Dzięki „informatorowi” miałem zaszczyt prześledzić ten zacięty bój dwóch czołowych Polskich grup, a że nie jestem psem ogrodnika, ba nawet ogrodnik ze mnie żaden, to chcę podzielić się nią z Wami, bo działo się, oj się działo.
Takie wydarzenie to jak biały kruk w kolekcji, rzadko zdarza Nam się bitwa na „terenie kraju”, dlatego proponuję, aby każdą taką bitwę tutaj publikować dla potomnych.
Bohaterowie:
PAM HPL
Brawo!!!
-
Strasznie zacięta bitwa! Gratulacje PAM , brawo HPL . Czekamy na kolejne, zacięte starcia w waszym wykonaniu.
-
@dovco_handf dziwne graliśmy dwie bitwy z pl gdzie wygraliśmy i nie było wzmianki na forum a tutaj nagle wielkie larum bo przegraliśmy trzema punktami czyli minimalnie ale dlaczego jest taki larum ktoś się cieszy z tego że pokonali nas to znaczy że to jest wielki sukces dla tej ekipy
-
Bardzo dobra bitwa gratulacje dla PAM. Mam nadzieję, że będzie okazja na rewanż