Rekordy i Sukcesy
-
Mimo słabego początku sezonu dzięki takiej passie udało mi się wskoczyć na 1 miejsce w lidze i na 2 kolejki przed końcem mieć 4 pkt przewagi nad Manchesterem United
-
@PepGuardiola-FCB juz dawno nie wchodzilem w te statystyki to mistrza juz masz gratki
-
Nie byłbym tego taki pewien. Zostały 2 kolejki(mecz z zawsze groźnym Liverpoolem i w ostatniej kolejce z samym Manchesterem United) więc muszę nadal robić swoje i dzisiaj wygrać aby mieć zupełny spokój
-
@PepGuardiola-FCB said in Rekordy i Sukcesy:
Nie byłbym tego taki pewien. Zostały 2 kolejki(mecz z zawsze groźnym Liverpoolem i w ostatniej kolejce z samym Manchesterem United) więc muszę nadal robić swoje i dzisiaj wygrać aby mieć zupełny spokój
Co by się nie działo w meczu z Liverpoolem to i tak pamiętaj, że Tobie wystarczy remisik w ostatnim meczu
-
@Stefan-Joptwojmać Nie chce kusić losu
-
@Wojtyn84 Brawo! 1000 wygląda bardzo porządnie :clap_tone1:
-
@Dovco_HandF mi brakuje tylko 497 meczy
-
@maloba Powodzenia! :thumbsup_tone1:
-
@Dovco_HandF Jesli czas i zdrowie pozwoli napewno dojde do tysiaka Dzieki
-
@Michal_ACM ładnie,ja pamiętam.że rok zaczynałem na około 4000 miejscu na świecie,skończy z 10 razy lepiej.pomału do przodu.
-
@Michal_ACM Chciałbym, ale żeby tak awansować muszę zdobywać więcej punktów, a ja ostatnio zdobywam tylko 5000 na głównym Powiem, szczerze fajnie tam być, ale na razie to bardzo bardzo mam tam daleko. Na razie w ogóle o tym nie myślę, staram się grać jak najlepiej umiem i jak przeciwnicy i gra pozwoli
-
@maloba Tutaj chodzi o własne osiągnięcia. Najlepiej takie co można się pochwalić takie jak wcześnie Twoje, które były bardzo ładne. Jak byśmy tak wrzucali każdego z kim gramy to byśmy zapchali cały temat graczami z całego świata