Rekordy i Sukcesy
-
@pb1984
Poprawione, dzięki za czujność Wzbogacę tabelę wkrótce o wszystkie wyniki punktowe powyżej 10 000 zdobyte w jednej lidze. Rekordzistą tu jest @Łukasz-Kowalski, który aż czterokrotnie wszedł na dziesięciotysięczniki w OSM .
-
Nowa, rozszerzona tabela z rekordami:
-
10 Lat
-
Ponad 16 lat i 3 miesiące z OSM 4435 gier na głównym slocie oraz 10059 gier na wszystkich slotach.
Jestem ciekawy czy jest tu ktoś kto gra dłużej lub ma więcej gier niż ja jeszcze kilka lat temu byl taki ranking graczy z największą ilością gier ale po którymś update niestety zostało to wycofane -
Coś miłego dla ucha:
-
-
@toomanyways Ciekawe wlasnie czy z aktywnych graczy to nie jestem najdluzej skoro ta gra powstala chyba w 2004 lub 2005 szkoda ze nie mozna sprawdzic tego ilu dluzej gra w Polsce i na swiecie
-
@dino-ligenza Dzieki za wspaniala piosenke az sie rozczulilem bo mam raptem 33 lata i jeszcze nikt mnie Prapradziadkiem nie nazwal
-
@dino-ligenza Dziękuję
Flaszki są,jednak gości nie widać..
Wypiję sam.Zrówko ! -
@huzar-shakir pić do lustra nie wypada, lepiej podejść do sąsiada, Zdrówka!
-
@dino-ligenza Jak zapukam do sąsiada to mnie wypije wszystko ,tak więc nie bardzo
-
@huzar-shakir jak mówisz że dziś trzeba się napić to wieczorem drineczka z dziewczyną wypije za Twoje i moje zdrowie ale tak są dni i momenty kiedy się chce rzucić grę ale tak jak mówisz coś ciągle tutaj trzyma
-
Moje nowe osobiste rekordy w:
- Wartość kadry zespołu z WinnersLeague, którą wygrałem holenderskim klubem AZ: 2528 mln
- Średnia zespołu wyjściowej 11-tki dla 451: 131
- Największy transfer z człowiekiem: (Jordan Veretout z AZ do Lazio 22/03.2021)>>195 mln.
- Największy transfer z botem: (Gianluca Mancini z ROMA (bot) do AZ 22/03.2021 >>204 mln.
-
Przeciwko aktywnemu menadżerowi to mój rekord.
-
-
@dooshek ładnie
-
Ostatnie dwie zmiany w tabelce.
@damśli7 wyrównał osiągnięcie @Łukasz-Kowalski i po raz czwarty melduje się na dziesięciotysięczniku
Dopisałem też nowego asa polskiej społeczności na najwyższym już 10 poziomie medalowym (nowe liczenie, które zastąpiło punkty menadżerskie: @gabrys01.