Rekordy i Sukcesy
-
-
Kadra, która wynosi 52 zawodników. myślę ze pokaźna suma
-
Nie należę do osób które lubią się chwalić sukcesami ale naprawdę trzeba pochwalić chłopaków.
10 dni temu w składzie @mat888_1, koniak 16, Landos AG 1929, TICTAC828199 oraz sean_sowy_1 zaczęli bitwę z grupą z Rosji, która ma 27 tysięcy medali (stan na chwilę obecną). Po czwartej kolejce przy stanie 25-31 dla naszych rywali z grupy odszedł sean_sowy_1. Grupa była więc skazana na walkę we czwórkę. I wiecie co chłopaki zrobili? Najlepiej sami to zobaczcie. Ode mnie naprawdę wielkie brawa, jestem z nich dumny, aż łezka pociekła ze wzruszenia :')
-
@łuksal graty
-
@łuksal brawo jest moc
-
Rekord niechlubny
13 porażek pod rząd! To mój rekord, a przysięgam na honor, że każdy mecz chciałem wygrać:
@majkelowich said in PAMPeluna #1 - wątek główny:
GRUPA 3 - 14/14
AWANS DO DRUGIEJ RUNDY WYWALCZYLI:
@Docencik
@admaek_67
@maniek_56
@PawełPaweł
Jako Lucky Looser do drugiej rundy awansuje @Xin-Li
@mientus1919 wskakuje przed @ToomAnyWays i razem z nim czeka na rozwój wydarzeń w pozostałych grupach.
Dziękujemy @Wojciech-Wieland oraz @Dovco_HandF za udziałMój terminarz (jedynie ostatni mecz wygrałem, a tak nawet ani jednego remisu!):
Ale kumulacja pecha była tak ogromna, że można by kilku graczy nimi obdzielić, no bo jak takie mecze przegrywałem, gdzie rywal dostał czerwo i oddał zaledwie jeden celny strzał na bramkę :
Jaki z tego morał? Nie łamcie się jak przegracie mecz czy nawet dwa pod rząd. Ja przegrałem 13 meczów pod rząd i dalej się uśmiecham .
-
@dovco_handf ktoś musi mieć pecha żeby ktoś inny mógł mieć szczęście
-
@maniek_56 said in Rekordy i Sukcesy:
@dovco_handf ktoś musi mieć pecha żeby ktoś inny mógł mieć szczęście
Tak to właśnie działa .
-
Dla odmiany po pechu jest wreszcie dwucyfrowa wygrana w OSM po raz pierwszy w historii i to nie z botem, a z żywym rywalem w bitwie rankingowej w lidze w Maroko: X65 vs AMP.
-
@dovco_handf miałem Cię tu wrzucać właśnie
-
Tego nie grano jeszcze w zadnej z bitew rankkingowych, aby dwa razy pod rząd wygrać 10:0 z jednym rywalem
@łuksal said in Rekordy i Sukcesy:
Kolega @mat888_1 w tej samej bitwie z tym samym rywalem powtórzył osiągnięcie Dovco
-
A tutaj taka ciekawostka mecz między @antoni13_1 a @coolesha86 w bitwie PPG
Osm cały czas zaskakuje -
@pawel02121 @coolesha86 brawo za skuteczność
-
@seba191995 bardziej osm stwierdza kto ma wygrać mecz Ale dobrze że liczy się ogólny wynik grupy
-
@pawel02121 też byłem blisko: