Rekordy i Sukcesy
-
@dino-ligenza said in Rekordy i Sukcesy:
Wczoraj zakończyła się bitwa na szczycie pomiędzy PAM HPL. Dzięki „informatorowi” miałem zaszczyt prześledzić ten zacięty bój dwóch czołowych Polskich grup, a że nie jestem psem ogrodnika, ba nawet ogrodnik ze mnie żaden, to chcę podzielić się nią z Wami, bo działo się, oj się działo.
Takie wydarzenie to jak biały kruk w kolekcji, rzadko zdarza Nam się bitwa na „terenie kraju”, dlatego proponuję, aby każdą taką bitwę tutaj publikować dla potomnych.
Bohaterowie:
PAM HPL
Brawo!!!
przekopiuje, bo zaraz spam to zakryje, faktycznie wątek osobny jak to pisał @Dooshek przydałby się na takie sytuacje
-
@janex123 dlaczego piszesz że rzadko się takie bitwy zdarzają my już graliśmy 4 razy i nikt o tym na forum nie pisał bo nie było takiej potrzeby nikt nie jest na tyle niedowartościowany żeby o tym pisać. Tylko wy macie jakąś potrzebę żeby całe polskie forum się o tym dowiedział o bo pokonaliście HPL gratuluję wam jeżeli dla was i tak cenne zwycięstwo to sorry. My o pozostałych naszych bitwach tak zwanych szybkich bitwach nie pisaliśmy nigdy bo nie mamy takiej potrzeby chwalenia się tym może wam się uda pokonać nas jeszcze raz może dwa razy piszcie. Temat to jest rekordy i sukcesy także może określcie się czy to jest rekord że nas pokonaliście czy sukces.?
-
@sniki26 licz się ze słowami mój drogi i z oskarżeniami, albo lepiej sprawdzaj co i kto pisze, nie napisałem w żadnym z moich komentarzy, że takie bitwy zdarzają się rzadko, to są jawne pomówienia
Jeśli ten post to Twoje potwierdzenie napisania przeze mnie, że takie bitwy się zdarzają rzadko to radzę najpierw pomyśleć, a potem napisać
-
@sniki26, @Dino-Ligenza wyszedł z incjatywą, chciał zapoczątkować coś dobrego. A robi się jakaś niepotrzebna afera. Dlatego też uważam że osobny wątek, aby i wasze triumfy i innych pokazać. Oczywiście mowa o bitwach między drużynami polskim. Miłego wieczoru.
-
@sniki26 nie piszemy o wszystkich naszych zwycięstwach xD, jak mówię, nie wiem kto to zgłosił, ale sam pomysł wydaje mi się fajny. Logiczne, że każde zwycięstwo cieszy, a skoro widziałem głosy od niektórych, że tytułujecie się najlepszą polską grupą, to no w sumie pokonanie was można uznać za jakiś sukces
I proszę nie myl sztucznego dowartościowania się z doatkową motywacją, no proszę sniki, nie spodziewałem się tego po Tobie -
@janex123 brak szacunku no chyba przegiąłeś moja inicjatywa to jest żeby pokazywać każdy poranny stolec na forum robimy zdjęcia jak ktoś nie będzie chciał to będzie brak szacunku dla pomysłodawcy nie to po prostu jest głupi pomysł
-
@sniki26 bardzo niski poziom tej wypowiedzi, pozwolę sobie sparafrazować identyczny komentarz jaki jakiś czas temu pojawił się w stosunku do pewnej osoby,
@sniki26 jako jeden z lepszych i bardziej doświadczonych graczy na polskiej scenie nie przystoi Tobie zamieszczanie tak pustych i bezwartościowych komentarzy, być może część graczy ma Ciebie za wzór, no a tak doświadczony menadżer nie powinien się tak wypowiadać.Przypomnę też, że czekam nadal na potwierdzenie wiadomości gdzie napisałem, że bitwy między polskimi grupami pojawiają się rzadko
-
Jak to mówią „nie chcem, ale muszem” w tym przypadku zareagować. Post nie powstał po to, by się z kogoś naśmiewać, bo przegrał. Kto nigdy nie przegrał, niech rzuci ripostą, ale na poziomie. Czy w wiadomości dodanej przeze mnie znajduję się, chociaż nutka pogardy?! Nie sądzę! Miarą sił grup w osm jest ranking bitewny, a że jedna i druga grupa należy do TOP100 świata i TOP2/3 kraju, to warto zapisać tę historię na Naszym forum i mam nadzieję, że pojawi się więcej Polskich akcentów bitewnych.
-
@Babaduk-Sarri Dziękuję, że podzieliłeś się z Nami wynikami, to cześć historii, która powinna być pielęgnowana, jak najwyższe dobro narodowe. @Babaduk-Sarri oraz @Dooshek i @Janex123 macie rację, w najbliższym czasie pojawi się taki temat, może już jutro. Również Dziękuję Każdemu za dobre słowo.
-
@daroo933
@Wojtyn84
Brawo dla was, o to chodzi. Ja też wam gratuluję, fajna bitwa i mega wyrównana, to nie żadna ujma ani chęć upokorzenia Was, że ten wynik się tutaj znalazl, to nie jest 100 do 30, tylko 70 do 67. Ja akurat, będąc jednym z graczy biorących udział w tej bitwie, dla mnie to bylo coś wyjątkowego, nigdy nie gralem na Polską grupę w top100. Nie ma co spinać, kiedyś ograliście nas wlasnie 100 do 30 i ten wynik tez zostal upubliczniony przez @Wojtyn84 wiec jesteśmy "kwita". Teraz tylko czekać na rozstrzygnięci bo jest 1:1!A co do @sniki26, czy Ty wszędzie musisz szukać teorii spiskować i chęcia dowalenia Husarii? Zluzuj serio. To tylko gra i cieszmy się nią, po co się ciągle kłócić.