Rekordy i Sukcesy
-
@Dovco_HandF juz nie bede wstawial ale 7-0 wygralem z jakims muzulmaninem przed chwila dzieki
-
Mój najlepszy transfer z kompem od niedawna wynosi 60,16 milionów i został ustanowiony w indonezyjskiej lidze:
-
@Cezarro Brawo
-
@Dovco_HandF Jurek ,w Indonezyjskiej to Ty odpłynąłeś z transami.Ale to taki standard.
-
Walka o Mistrzostwo Szkocji. Ja gram z celem 9- najgorsza drużyna- Najlepsza celtic z celem 1 -
@Damiś27 Brawo. Jesteś mistrzem :clap_tone2:
-
Daleko mi do mistrzostwa. Tak wygląda po 13/26 kolejek -
@Damiś27 Jedną nogą już jesteś mistrzem, do tej pory tylko z jednym remisem
-
Taki tam jubileusz
-
@PepGuardiola-FCB
Piękna okrągła liczba! :clap_tone1: To co? Teraz do 2000? -
@Michal_ACM Chciałbym, ale nie wiem czy moja cierpliwość mi pozwoli
-
@PepGuardiola-FCB A co to będzie jak 5-teczkę zobaczysz z przodu? Brawo! :clap_tone2:
-
@Dovco_HandF Dzięki! Teraz cel to 1000 zwycięstw, a z czasem może i 5000 spotkań wpadnie
-
@PepGuardiola-FCB
Mnie cierpliwość pozwoliła się bawić w OSM już 4 lata to i Tobie się uda -
@Michal_ACM Konto założyłem już 5 lat temu w 2011 roku jednak w międzyczasie robiłem sobie spore przerwy niekiedy trwające nawet kilka miesięcy przez to tak późno osiągnąłem ten magiczny próg
-
@PepGuardiola-FCB To faktycznie duże te przerwy skoro konto masz dłużej o rok ode mnie a meczów ponad 3 razy mniej W takim razie tym bardziej wiele cierpliwości trzeba życzyć!
-
@Michal_ACM Mam takie okresy gdy do OSMa ciągnie mnie niesamowicie i gram na 4 slotach, a czasem jestem już tak znudzony że robie sobie przerwę i wracam ze zdwojonymi siłami. Błędne koło...
-
...a mi jeszcze troszkę i stuknie 3000 meczy na wszystkich kontach.niedługo będę świętować 1500 zwycięstw na głównym.staty chyba nie takie złe.
-
@huzar-shakir Bardzo dobre statystyki, brawo :clap_tone2: