Rekordy i Sukcesy
-
@Stefan-Joptwojmać hehe wiem co i jak mi się sprzedają dobrze
-
Dzisiaj 69 miejsce na liście światowej. Mój osobisty rekord życiowy
-
@Michal_ACM Brawo! :clap_tone1: Ja miałem już raz 65 miejsce na świecie w tamtym roku najwyżej i chciałbym to w tym roku pobić, al szalenie ciężko będzie .
-
@Michal_ACM Brawo :clap_tone1: Dodatkowo awans na 4 miejsce w Polsce :clap_tone2:
-
@Michal_ACM
Gratuluję:clap_tone2: -
Dzięki
@Wojtyn84 W Polsce niegdyś byłem nawet na 2 miejscu, ale to już zamierzchłe czasy Zatem żeby w rankingu polskim pobić swój rekord, trzeba awansować na nr 1. Ale nie powiem że 4 miejsce mnie nie cieszy. Daaaawno mnie nie było w tych rejonach rankingu polskiego
@Dovco_HandF Też życzę poprawy Twojego wyniku. Bo tak jak brzmi Twoje motto - nic tak nie cieszy jak poprawianie własnych rekordów :muscle_tone4:
-
Czy ktoś wie kto to jest Andrzej 27 ( 90 miejsc w rankingu) i jakim cudem zgromadził w 329 meczach 83 000 - po 10 000 - 12 000 pkt za ligę
-
@AC-Bubol @kuba-fala
Mam propozycję - niech ktoś go zaprosi do swojej Grupy, taki as to mega-wzmocnienie w bitwach moim zdaniem, a przy okazji więcej się o nim dowiemy Mam też drugą propozycję: będę zamykał konta wszystkim polskim menadżerom, którzy odważą się awansować do pierwszej dziesiątki rankingu polskiego, dzięki ogromnym - włożonym do gry - własnym środkom finansowym, a którzy nie należą do żadnej z grup i nie udzielają się na forum :thumbsup_tone1:. -
@Wojtyn84 Z tego co widzę gra w lidze otwartej, więc można wbić do niego bez problemu i przyjrzeć się jak gra i jak robi transfery, o ile ktoś jest bardzo tego ciekawy, prawda? A jak okaże się, że coś jest nie tak - czekam na raport oszustwa i z miejsca wchodzę z plutonem egzekucyjnym jak będzie winny niecności i oszustw:
Ale tylko wtedy możemy go postawić do pionu - jak udowodnimy mu oszustwo, a nie dlatego, że nikomu nieznany menadżer awansował do pierwszej dziesiątki polskiego rankingu. W drugiej dziesiątce zresztą widzę też kilku "podejrzanych" typów, nieznanych na naszym forum . -
@Dovco_HandF Niewinny dopóki nie udowodni mu się winy
-
@Wojtyn84 Taka jest prawda :thumbsup_tone1:.
-
Jeżeli tylko będę miał wolne konto to się na pewno wbiję do tej jego australi
-
@AC-Bubol Super
-
@kuba-fala Możecie na zmianę go pilnować A póki co, to wykręcił drugi wynik w historii polskiego OSM :clap_tone1:.