Rekordy i Sukcesy
-
Czy ktoś wie kto to jest Andrzej 27 ( 90 miejsc w rankingu) i jakim cudem zgromadził w 329 meczach 83 000 - po 10 000 - 12 000 pkt za ligę
-
@AC-Bubol @kuba-fala
Mam propozycję - niech ktoś go zaprosi do swojej Grupy, taki as to mega-wzmocnienie w bitwach moim zdaniem, a przy okazji więcej się o nim dowiemy Mam też drugą propozycję: będę zamykał konta wszystkim polskim menadżerom, którzy odważą się awansować do pierwszej dziesiątki rankingu polskiego, dzięki ogromnym - włożonym do gry - własnym środkom finansowym, a którzy nie należą do żadnej z grup i nie udzielają się na forum :thumbsup_tone1:. -
@Wojtyn84 Z tego co widzę gra w lidze otwartej, więc można wbić do niego bez problemu i przyjrzeć się jak gra i jak robi transfery, o ile ktoś jest bardzo tego ciekawy, prawda? A jak okaże się, że coś jest nie tak - czekam na raport oszustwa i z miejsca wchodzę z plutonem egzekucyjnym jak będzie winny niecności i oszustw:
Ale tylko wtedy możemy go postawić do pionu - jak udowodnimy mu oszustwo, a nie dlatego, że nikomu nieznany menadżer awansował do pierwszej dziesiątki polskiego rankingu. W drugiej dziesiątce zresztą widzę też kilku "podejrzanych" typów, nieznanych na naszym forum . -
@Dovco_HandF Niewinny dopóki nie udowodni mu się winy
-
@Wojtyn84 Taka jest prawda :thumbsup_tone1:.
-
Jeżeli tylko będę miał wolne konto to się na pewno wbiję do tej jego australi
-
@AC-Bubol Super
-
@kuba-fala Możecie na zmianę go pilnować A póki co, to wykręcił drugi wynik w historii polskiego OSM :clap_tone1:.
-
@AC-Bubol Niestety, ale muszę być bezstronny. Pozwoliliście mu zrobić rekord, to rekord zostaje w tabeli. (Jak niektórych innych). Na przyszłość - pilnujcie tego, teraz to musztarda po obiedzie. Kolega Andrzej 27 został przeze mnie sprawdzony, gra w obecnej lidze jednym kontem i nie ma żadnych podstaw, żeby go obrażać insynuacjami, że było wcześniej inaczej. Koniec tematu, panowie święci .
-
Wyczyściłem ten temat od waszych dziecinnych uwag. Przypominam, że to jest wątek pt. Rekordy i Sukcesy. I jeżeli będą tu inne tematy poza wiodącym rozwijane potraktuję to jako spam, więc nie nakręcajcie się wzajemnie :ok_hand_tone1:. Jeżeli uważacie, że ktoś oszukuje, to od tego są raporty oszustwa - tylko i wyłącznie. Nie piszemy o tym na forum. Nigdy. Sa osoby upoważnione przez właściciela gry do oceny tych raportów i wydania wyroku: winny lub nie. I na pewno nie będzie o tym decydować forum. Dziękuję.
-
nie będę przeklinał bo nie ma po co, nie miałem na myśli nikogo obrażać ani oskarżać ani wywoływac narodowej debaty.
w żadnym moim poście nie padło hasło oszustwa. zapytałem jedynie czy ktoś zna tego menago i jak to jest mozliwe zebrać tyle pkt w tak krótki czasie. Teraz wiem że tak można a to czy to było czyste czy nie to ocenią inni jeżeli gość bezie chciał grać w MŚ.
Dla mnie nie ma problemu czy gość gra sam z sobą czy nie jeżeli tak to krzyż mu na drogę i niech będzie szczęśliwy, jego sprawa.
Ja dla samej satysfakcji i sprawdzenia jego taktyk jak będę miał tylko okazję to wbiję do jego ligi. -
@AC-Bubol Zapraszam do napisania Czat raportu jeżeli ktoś uważa, że to oszust. To nie ma znaczenia, czy ktoś kogoś zna, czy nie zna w OSM. Nie ma żadnej dyskusji na temat ewentualnych oszustw na forum. Zabrania tego regulamin gry. Proszę napisać petycję do moich szefów, że sami będziecie oceniać kto gra uczciwie lub nie i poproście, żeby zmienili regulamin gry, to ja wam się wtedy podporządkuję. A póki co - koniec tematu.
Proszę uprzejmie trzymać się tematu jaki jest w tym wątku: "Rekordy i Sukcesy" :ok_hand_tone1:. Moderatorów Forum proszę o usuwanie wszystkich postów nie na temat :thumbsup_tone1:.
-
Ale z tego co się orientuje ,przynajmniej tak było to raport oszustwa można zgłosić jak się gra w tej samej lidze inaczej nie ma możliwości bo samo napisanie priv do moda lub na forum to zawsze jest odp zgłoś raport oszustwa, w tym wypadku faktycznie trochę dziwnie to wygląda z tymi nikami w jednej lidze,trzeba więc zalogować sie w kilku z nim do ligi i po sprawie zobaczymy ile punktów ugra ,a może faktycznie przy władowaniu np 2000 monet można teraz takie wyniki w krótkim czasie uzyskać.To takie moje spostrzeżenia w tej sprawie.
-
@sniki26 Mój drogi sniki, Raport oszustwa można zgłosić niekoniecznie grając w tej samej lidze. Wystarczy użyć rubryki: Przestępstwa inne i napisać o co podejrzewasz menadżera czyli np., że podejrzewa tego tego o posiadanie multikont. Dostajemy wiele takich zgłoszeń spoza lig i skrupulatnie wszystkie badamy. Jako członek Personelu OSM powinieneś wiedzieć o tak oczywistych sprawach Obrażanie kogoś na forum, dyskusja o tym, wypytywanie jest traktowane przez Personel OSM jako... przestępstwo typu spam lub oczernianie. I jest surowo karane. Nie ma znaczenia na forum czy ktoś jest winny, czy ni. O tym decyduje człowiek wyznaczony przez adminów gry i badający sprawę za pomocą odpowiednich narzędzi sprawę, z czego jest także później rozliczany. Dziękuję i proszę o niekontynuowanie tego tematu.
-
@Dovco_HandF dobra daj już spokój i nie oceniaj , ja pisze że jest okej a ty dalej z tym oszustwem, zgłosiłem rekord to jest rekord w 300 dni 83 000 pkt zrobił tak ktoś wczesniej, jak nie to znaczy że jest sukces
a jak już pisałem dla samej przyjemności obcowania z rekordzistą zagram z nim w lidze i jak będę w tej lidze to wyślę wszystkim zaproszenia jak ktoś bedzie chciał zagrać to dołączy
koniec tematu -
@AC-Bubol Dziękuję :ok_hand_tone1:.