Rekordy i Sukcesy
-
@AC-Bubol Zapraszam do napisania Czat raportu jeżeli ktoś uważa, że to oszust. To nie ma znaczenia, czy ktoś kogoś zna, czy nie zna w OSM. Nie ma żadnej dyskusji na temat ewentualnych oszustw na forum. Zabrania tego regulamin gry. Proszę napisać petycję do moich szefów, że sami będziecie oceniać kto gra uczciwie lub nie i poproście, żeby zmienili regulamin gry, to ja wam się wtedy podporządkuję. A póki co - koniec tematu.
Proszę uprzejmie trzymać się tematu jaki jest w tym wątku: "Rekordy i Sukcesy" :ok_hand_tone1:. Moderatorów Forum proszę o usuwanie wszystkich postów nie na temat :thumbsup_tone1:.
-
Ale z tego co się orientuje ,przynajmniej tak było to raport oszustwa można zgłosić jak się gra w tej samej lidze inaczej nie ma możliwości bo samo napisanie priv do moda lub na forum to zawsze jest odp zgłoś raport oszustwa, w tym wypadku faktycznie trochę dziwnie to wygląda z tymi nikami w jednej lidze,trzeba więc zalogować sie w kilku z nim do ligi i po sprawie zobaczymy ile punktów ugra ,a może faktycznie przy władowaniu np 2000 monet można teraz takie wyniki w krótkim czasie uzyskać.To takie moje spostrzeżenia w tej sprawie.
-
@sniki26 Mój drogi sniki, Raport oszustwa można zgłosić niekoniecznie grając w tej samej lidze. Wystarczy użyć rubryki: Przestępstwa inne i napisać o co podejrzewasz menadżera czyli np., że podejrzewa tego tego o posiadanie multikont. Dostajemy wiele takich zgłoszeń spoza lig i skrupulatnie wszystkie badamy. Jako członek Personelu OSM powinieneś wiedzieć o tak oczywistych sprawach Obrażanie kogoś na forum, dyskusja o tym, wypytywanie jest traktowane przez Personel OSM jako... przestępstwo typu spam lub oczernianie. I jest surowo karane. Nie ma znaczenia na forum czy ktoś jest winny, czy ni. O tym decyduje człowiek wyznaczony przez adminów gry i badający sprawę za pomocą odpowiednich narzędzi sprawę, z czego jest także później rozliczany. Dziękuję i proszę o niekontynuowanie tego tematu.
-
@Dovco_HandF dobra daj już spokój i nie oceniaj , ja pisze że jest okej a ty dalej z tym oszustwem, zgłosiłem rekord to jest rekord w 300 dni 83 000 pkt zrobił tak ktoś wczesniej, jak nie to znaczy że jest sukces
a jak już pisałem dla samej przyjemności obcowania z rekordzistą zagram z nim w lidze i jak będę w tej lidze to wyślę wszystkim zaproszenia jak ktoś bedzie chciał zagrać to dołączy
koniec tematu -
@AC-Bubol Dziękuję :ok_hand_tone1:.
-
@sniki26 Dziękuję :ok_hand_tone1:.
-
@sniki26 Rewelacja :clap_tone1: Czym zagrałeś? 433a? Z ciekawości pytam...Dołączysz statystyki meczu?
-
oto aktualna tabela i widać jak na dłoni a w lidze jest tylko jeden bot i to od niedawna ile daje i jak łatwo w nowej wersji zdobywać punkty menadżerskie dzięki monetą i skautowi,powiem szczerze że takie ligi to troszkę masakra,tak to można w sumie wygrać wszystko co się chce,po 10 kolejce miałem już taka przewagę że liga się zakończyła jeśli chodzi o walkę o pierwsze miejsce.Dlatego moim zdaniem cały ten ranking menago i nasz i światowy to raczej nie pokaz umiejętności menadżerskich a pokaz zasobności portfela danych graczy ,sam to teraz sprawdziłem i doszedłem do takich smutnych wniosków. -
@sniki26
Dziś też cyknąłem takie 8:0 w mojej lidze arabskiej