Rekordy i Sukcesy
-
@Michal_ACM
Ja swój 10-tysięcznik nabiłem właśnie w Anglii. Trafiła się pełna liga i w miare aktywna złożona z samych Włochów jeśli dobrze pamiętam i co najlepsze-odpadłem w pucharze już w pierwszej rundzie, a i tak się udało -
@pimus1910 Ale grałeś angielską ekstraklasę? Czy jakąś ligę niższą? Bo w niższych są 24 zespoły.
@Damiś27 To dobrze, czyli jest nadzieja
-
@Michal_ACM
Premiership Moja pierwsza liga,w której nabijałem punkty do zeszłorocznych MŚ -
@pimus1910 Teraz sprawdziłem. Brentford? To na pewno nie była Premiership! Zresztą pamietam jak grałeś tamtą ligę i to była niższa liga
-
@Michal_ACM
To była najwyższa liga raczej z tego co pamiętam musze to jakoś sprawdzić -
No i zacząłem sobie Premier League, ale na subkoncie bo skoda czasu na głównym koncie. Spróbuje zaatakować 10.000
A z innych rekordów i sukcesów... .Dzisiaj zanotowałem awans na moje najwyższe dotychczas miejsce na świecie - 57! W rankingu polskim awans na miejsce 2. @Wojtyn84 gonię cię!
-
@Michal_ACM Mistrz :clap_tone2:.
-
@Dovco_HandF Oj jeszcze daleko do mistrza Ale bicie własnych rekordów daje super radochę
-
@Michal_ACM Teraz trzeba ci życzyć pierwszej 10 w Światowym Rankingu
-
Jeden dzień z walki we Francji.- 34 bramki na kolejkę
- 10 meczów- średnio 3,4 bramki na mecz
- 3 mecze powyżej 5 bramek
- 3 mecze i 21 bramek, czyli 7 bramek na mecz
- Tylko 1 remis i 0-0
- Świetna postawa @Didierluk nie wiem czy to nie jego rekord i to nie byle z kim
- Dobry też wynik u mnie (niestety kontuzja mojego najlepszego bramkarza )
-
@ToomAnyWays Dokładnie jutro finał o Puchar i mam nadzieję, że utrzymam 1 miejsce i zobaczymy ile punktów będzie
-
@Damiś27
Ładna liga, całkowicie zapełniona, aż chce się grać w takiej lidze Gratulacje