Rekordy i Sukcesy
-
@huzar-shakir A myślisz że ja nie? Tak naprawdę mój rozwój się zaczął jak dołączyłem do PSG i w tedy zacząłem szybko się rozwijać i coraz szybciej
-
@huzar-shakir Dziękuję i Tobie też oraz każdemu graczowi w Polsce, gdyż im więcej w Polsce lepszych graczy tym lepszy poziom i też zwiększają się szansę na sukces na świecie.
Ty teraz jesteś w byłej PSG, dziś PW. -
@huzar-shakir Mi też było dobrze i większość z was znam i polecam innym graczom Polish Warriors (wcześniej PSG), nawet jeśli trafią do Polish Warriors Academy to mają szansę awans do Polish Warriors. Watro dołączyć do każdej grupy pewnie każdemu pasuję inni ludzie, a rozwinąć można się wszędzie.
-
Wygrałem...Nie o wynik chodzi,bo mało ważny,choć 3 punkty potrzebne..:).
1500 ZWYCIĘSTWO NA KONCIE GŁÓWNYM
-
@huzar-shakir :clap_tone2:
-
@huzar-shakir Gratulacje. Piękny rekord!
-
@huzar-shakir Brawo mistrzu!
-
@Dovco_HandF Dzięki.Ta pani najciemniejszej karnacji ma chyba ADHD
-
-
-
@krystian16061994 No wynik ładny
-
Liga holenderska w której gram.Wielu narzeka,jak to ma przewagę,a przegrywa.Spójrzcie tutaj.Lider rozgrywek przegrał 1 mecz w sezonie,a co za tym idzie pozostałem jedynym bez porażki.Mnie cieszy ta sytuacja.Tylko 3 punkty straty :).Wracając do meczu.Zdecydowana przewaga Heerenween,a przegrana.
-
@huzar-shakir Ostatnio coraz więcej takich przypadków, przewaga miazga ale rywal i ta skuteczność