Rekordy i Sukcesy
-
... gry, świetnego menadżera! Gratulacje .
-
@kondziowa1 Gratulacje za wytrwałość
-
@kondziowa1 :clap_tone3:
-
Nie jestem pewien czy to mój rekord ,ale nie przypominam sobie żeby w mojej dotychczasowej karierze prowadzony przeze mnie zespół nie stracił gola w 26 meczach z rzędu . Dziś niestety passa się skończyła i twarda jak skała defensywa mojego zespołu dała się pokonać ,jednak nie mogę narzekać gdyż mój team pokonał lidera ligi 2-1 .
-
@Cezarro said in Rekordy i Sukcesy:
Nie jestem pewien czy to mój rekord ,ale nie przypominam sobie żeby w mojej dotychczasowej karierze prowadzony przeze mnie zespół nie stracił gola w 26 meczach z rzędu . Dziś niestety passa się skończyła i twarda jak skała defensywa mojego zespołu dała się pokonać ,jednak nie mogę narzekać gdyż mój team pokonał lidera ligi 2-1 .
W ciągu całego sezonu defensywa mojego zespołu zachowała czyste konto w 31 z 34 rozegranych meczów. Nie wystarczyło to jednak niestety do wygrania ligi .
-
Pierwszy cel osiągnięty na rok 2017, czyli awans do 500 na świecie i to mój rekordowe miejsce na Świecie. (wczoraj był rekord)
Drugi cel osiągnięty na rok 2017. Awans do 15 w Polsce, aktualnie na miejscu 14.
Mam nadzieję, że jeszcze uda mi się coś awansować. Zwłaszcza na świecie, gdyż w Polsce im wyżej tym dużo ciężej i dłużej trwa walka o wyższe miejsce. -
Brawo :clap_tone1:
-
@huzar-shakir Dokładnie, ale jeszcze 15.11.2016, 21:04 byłem w Polsce 23, a wcześniej jeszcze niżej i cały czas powoli do góry(do 100 łatwiej awansować później robi się coraz trudniej)
-
@huzar-shakir A myślisz że ja nie? Tak naprawdę mój rozwój się zaczął jak dołączyłem do PSG i w tedy zacząłem szybko się rozwijać i coraz szybciej
-
@huzar-shakir Dziękuję i Tobie też oraz każdemu graczowi w Polsce, gdyż im więcej w Polsce lepszych graczy tym lepszy poziom i też zwiększają się szansę na sukces na świecie.
Ty teraz jesteś w byłej PSG, dziś PW.