Rekordy i Sukcesy
-
- Mój rekord rankingu w Polsce :flag_pl:
- Mój rekord rankingu na Świecie
- Dodatkowo na wszystkich kontach/subkontach mam ponad 185 000 punktów:
- Mój rekord rankingu w Polsce :flag_pl:
-
@Wojtyn84
Brawo Dziku -
Nie wiedziałem, gdzie to umiescic, wiec wrzucam tutaj. Wczoraj mialem ciekawy mecz na wyjezdzie. Mianowicie w minucie 25 moj numer jeden (bramkarz) doznal kontuzji. Zmienil go rezerwowy ze skillsami 60 gdzie już obawialem sie, ze przeciwnik mnie skarci przez slabszego bramkarza... nic takiego nie mialo miejsca, bramkarz spisywal sie dobrze, bramki nie stracil, ale przy wyniku 4:0 rowniez i on doznal kontuzji a, ze nie mam w zwyczaju miec trzech bramkarzy to w jego miejsce wszedl obronca BLIND, i od razu przeciwnik zaczal sobie tworzyc sytuacje, co chwile mial akcje a moj obronca pelniacy funkcje obroncy wszystko bronil.... Co chwile pojawialy sie komentarze typu "Swietna interwecja bramkarza" itd, itp. Malo tego po meczu znalazl sie w 11tce kolejki, tylko na pozycji obroncy : )
-
Mój najlepszy deal w OSM. Kupiłem za grosze:
Wytrenowałem bestie i sprzedałem :muscle_tone1: :
-
@daroo933
Tak czołówka graczy, którzy najlepiej grają z przeciwnikiem podczas meczu, bo najwięcej piłek to on właśnie do rywala gra, a nie do partnera z zespołu . -
@byku-duma-warmii dobrze wiesz, że z niego taki obrońca jak z koziej dupy ser xd powinien dostać w końcu szansę na swojej nominalnej pozycji czyli ŚPD
-
@daroo933
Lepiej nie, bo coś czuję, że bardzo dużo kontr mogło by pójść przez jego niedokładne podania, najchętniej to bym się go pozbył. -
@byku-duma-warmii nigdy nie dostał szansy na swojej pozycji i taka prawda.. To nie jest obrońca zrozum to...
-
@daroo933
Dla mnie po prostu jest za słaby na taki klub jak Manchester United -
@byku-duma-warmii w takim razie połowa jest tam za słaba nie będę wymieniał bo pewnie się domyślasz