Rekordy i Sukcesy
-
Kontynuacja tematu z poprzedniego forum. Dotyczy ten wątek:
-
Sukcesów np. mistrzostwa, puchary, dobre mecze z dobrymi graczami (chodzi o wygrane), osiągnięcia celów i innych.
-
Rekordów np. rekordowe wygrane, sezony bez porażek lub z małą startą punktów, np. 500 czy 1000 itp. wygranych lub rozegranych meczy, najwyższe miejsca (awansy) w rankingu Polskim :flag_pl: lub światowym czy też swoją gablotą czy osiągnięcia celów z rzędu i inne.
Liczę, że będziecie się chwalić. Jak na razie to średnio to wyglądało, a mogło by znacznie lepiej.
-
-
@Damiś27
Mam nadzieję, że temat wróci do życia.
Wczoraj osiągnąłem 1000 wygranych na wszystkich kontach i 600 wygranych na głównym kącie.
Zrobiłem z procentami i fajnie to wygląda. Widać u mnie stabilność oprócz 3 slotu, gdzie gram w Mistrzostwach Polski. Myślę, że 84,32% ogólnie wygranych to ładny wynik. -
@Damiś27
Zdecydowanie trzeba ten topik ciągnąć w nieskończoność lub do nieskończoności, zwał jak zwałU mnie taki inny rekord. Ilość postów na starym polskim forum od początku mojej kariery w OSM do dziś
-
@Dovco_HandF ooo brawo :clap_tone2: Widać aktywność, oby teraz była u Ciebie taka sama oraz żeby u większości się poprawiła
-
@Dovco_HandF Ładny wynik, też miałem nie najgorszy, ale wszystko przepadło. xd
-
@Dovco_HandF Spamer!!
A tak poważnie to chyba nikt nie może pochwalić się lepszym wynikiem. U mnie na profilu widnieje 4779 co wydaje się ogromną liczbą, ale w porównaniu z 15397 jakoś bleknie -
Wczoraj stuknął mi 1000 mecz na głównym koncie na którym gram od początków mojej przygody z OSM -
@Marcin657827 Piękny wynik. Teraz walka o 2000
-
@Michal_ACM To ja jestem wypośrodkowany mam 8964 posty Jurka raczej nie mam szans pobić,ale ciekawe jak się prezentuje czołówka w tej "klasyfikacji"
-
@pimus1910
Na dziś światowa czołówka z postami na nowym forum prezentuje się tak i każdy może jeszcze się tu znaleźć
-
Z jednej stronie fajna taka lista, a z drugiej może szerzyć spam. Znajdą się tacy którzy będą spamować tylko po to żeby zabłysnąć w tej klasyfikacji.
-
@Michal_ACM
Myślisz o tych, co już mają ponad 500? . -
@Dovco_HandF
No na przykład... Rozumiem ludzi ze staffu którzy tam są gdyż musieli dodać sporo postów organizacyjnych, tak jak ty chociażby. Ale tamci? Przecież to wychodzi kilkadziesiąt postów dziennie. To jest chore -
@Michal_ACM
Jeszcze nie wszystko napisałem, brak czasu, ale na weekend nadrobię zaległości:mountain_bicyclist_tone3:. -
@Dovco_HandF
Czyżby atak na pozycję lidera pod względem największej ilości postów ? -
@Michal_ACM said in Rekordy i Sukcesy:
@Dovco_HandF
No na przykład... Rozumiem ludzi ze staffu którzy tam są gdyż musieli dodać sporo postów organizacyjnych, tak jak ty chociażby. Ale tamci? Przecież to wychodzi kilkadziesiąt postów dziennie. To jest chorePosty postami,ale zajrzyjcie sobie na punkty reputacji,tam już jest masakra
-
@Byku-Duma-Warmii
Nigdy o tym nie myślę. Ktoś, kto jest aktywny na forum, prowadzi dialogi z innymi menadżerami na forach publicznych czy grup siłą woli znajdzie się w czołówkach jakichś rankingów z postami, jeżeli takie są.:third_place: Każdy piszący ma ku temu predyspozycje i szanse. Oczywiście pisanie należy rozgraniczyć ze spamowaniem. -
@Dovco_HandF
Wiem, Jurek ta wypowiedź była w formie żarciku -
U mnie powoli szykuje się niechlubny rekord - zakończyć sezon bez wygranej - wcześniej traktowałem to w gwoli żartu, ale teraz kto wiem, trzeba z kimś w końcu wygrać, żeby lipy nie było, ale weź i weź ;f
-
@Stefan-Joptwojmać Mówisz o MP? Aż tak tragicznie Ci idzie?