Rekordy i Sukcesy
-
@huzar-shakir Dziś około 150 banek, wczoraj około 75 banek i reszta z wcześniejszych drobnych transferów.
Jednak żeby nie było kolorowo przez 5 kolejek/dni zarobiłem tylko 27 baniek - jeden transfer -
@damiś27 brak dobrego transferowania to bolączka ostatnich tygodni.nie wiem czemu Ci tam z góry sperdzielili najfajnieszą rzecz w tej grze.niedlugo dojdzie do tego że zabraknie transferów i będziemy grać bitwy w ligach retro.szkoda ,że tak się dzieje , bo przecież to my użytkownicy jesteśmy tymi ,którzy utrzymują OSM
-
Dodaje tutaj bo to jedyny gracz osm spoza Polski z pierwszego tysiąca z którym ugralem punkty, zresztą chyba pierwszy obcokrajowiec o tak wysokim rankingu z jakim grałem, dobry gość, wbił 9300 pkt w Meksyku ogólnie liga słaba w moim wykonaniu, dopiero 5 pozycja ale mocna obsada więc nie jestem jakoś specjalnie zawiedziony choć było blisko 4 miejsca które straciłem zresztą 2 kolejki temu
-
Poprawiłem mój rekord bycia w TOP 100.
Wcześniej udało mi się być na miejscu , teraz awansowałem o pozycji na miejsce
Pierwszy raz przekroczyłem barierę punktową
Chciałem zauważyć że przez około miesiąca straciłem punktów, więc żeby utrzymywać swój obecny poziom punktowy muszę minimum tyle zdobywać. -
@damiś27 said in Rekordy i Sukcesy:
żeby utrzymywać swój obecny poziom punktowy muszę minimum tyle zdobywać.
Obyś na stałe zadomowił się w setce światowego rankingu .
-
Widzę, że grasz tylko ligi 10 zespołowe. Kalkulowałeś już jak opłaca się nabijać punkty, czy lecisz na czuja?:)
-
@stefan-joptwojmać Już trochę czas walczyłem o ranking, jak widać z powodzeniem.
Nauczyłem się sporo, jak grać na ranking, plusy i minusy każdej decyzji
W dużym skrócie najlepiej opłaca się grać ligi 10 osobowe, tylko jest jeden minus są droższe od tych długich
W ligach 10 osobowych można zdobywać 5-8 tys punktów(widziałem gdzie zdobywali więcej) Powiem tak wszyscy co walczą o ranking grają 10 osobowych ligach. -
Kilka godzin przed zakończeniem sezonu 2 ligi angielskiej udało mi się osiągnąć ponad miliard wartości kadry Bardzo ciekawą ligę wygrał @ToomAnyWays a ja zgarnąłem puchar
-
@didierluk Gratulacja! Witaj w klubie miliarderów
-
@didierluk graty... ja to zapewne pochwalę się moją kadrą miliardera jutro albo pojutrze,a jestem po 23 kolejkach hiszpańskiej może jeszcze Jasiu @stb411 dołączy do ludzi "bogatych"
-
cały sezon tylko ze 2 bramkami z tyłu a ekipa była 13/16 menadzerów
-
-
@dovco_handf gratki dla @Kamson73 jako jedyny mi bramki te trafiłi i jako jedyny mnie tu pokonal a ten drugi remis wypadek przy pray z komputerem xD
-
-
szkoda ze celu mniejszego nie miał to by ładnie pkt by wpadły chyba