Rekordy i Sukcesy
-
@Dovco_HandF ..Jura.gdyby nie klęski w retro czy oddawane mecze w bitwach zapewne byłoby inaczej,Ale wiesz jak jest.Każdy kto cisnął wojenki tak ma.Trochę tych bitew rozegrałeś:D.Ale tak czy siak nie jest źle.
-
@huzar-shakir
O tak... To widać bardzo. Ja na głównym koncie mam najwięcej meczów rozegranych ze wszystkich slotów, a porażek niemal najmniej. Niemal bo na jednym z kont mam 3 razy mniej meczów rozegranych. Ale różnica jest nie duża w tych porażkach -
@Michal_ACM 5 lat grałem jednym kontem.dopiero później zacząłem jak wy bawić się w bilety.Gdyby nie to zapewne byłoby spotkań więcej.Ale nie jest źle.Podkonta wiadomo do czego służą.
-
Mój najwyższy wynik w tym roku, ogólnie najwyższe moje zwycięstwo to 12:0 ale to było w 2015 roku, w tym mój rekord to 7:0! Grałem z rywalem, nie z komputerem, na wyjeździe, co by było gdyby u siebie, jestem zadowolony choć w tym roku w meczu ligowym/pucharowym liczyłem na dwócyfrówkę
-
Dziś mój taki mały sukcesik, co prawda nie wygrałem ligi, ale udało mi się wyprzedzić, pierwszy raz w historii, a jest ona długa - Dovco_HandF na bardzo długim dystansie. Najdłuższa liga którą grałem. Tylko 2 porażki.. wyjazdowe porażki, gdzie przy jednej aż głupio się przyznać po prostu zlekceważyłem przeciwnika(duepenny), a druga ze zwycięzcą ligi, który było poza zasięgiem praktycznie od początku obie po 0:1. Cieszy mnie to, że straciłem tylko 12 bramek:)
-
@Stefan-Joptwojmać Gratulacje, to była bardzo mocna i emocjonująca liga :clap_tone1: A punktów nieźle szarpnęło kilku menadżerów:
-
@Dovco_HandF swietny wynik Gratuluje
-
@maloba Dzięnksy! Do pełni szczęścia zabrakło wygrania ligi. Byłoby przeszło 10 tysięcy punktów, ale nie można mieć wszystkiego
-
chłopaki się zdenerwowali. po straconej szybko bramce
-
@borynos
Najważniejsze, żeby po straconej bramce nie spuszczać głów w dół
Twoi chłopcy chyba doskonale znają to hasło -
Ja dzisiaj awansowałem na 86 miejsce w rankingu światowym. Jest to wyrównanie mojego rekordu z września 2015. Szkoda że zabrakło tej jednej pozycji... Może po następnej lidze się uda. Ważne że wreszcie mam tendencję zwyżkową bo w momencie gdy poprzednio osiągnąłem 86 miejsce to liczyłem na to że to tylko przystanek w drodze po wyższe lokaty. Niestety zacząłem tracić pozycje... Widać że w czołowej 100 nie jest tak łatwo przebijać się dalej czy chociaż utrzymywać się z byle w wynikami. Drugą opcją jest to że wreszcie utemperowano cwaniaczków, którzy nabijali sztucznie punkty, dzięki kolesiowym lub multikontowym ligom. Stąd znowu wspiąłem się na swoje wyżyny
-
@Michal_ACM ja jakbym sie kiedykolwiek wbil do najlepszej 100 w polsce bylo by rewelacyjnie
-
@Michal_ACM Jestem 365 ale strata nie jest jakas wielka .
-
Krok po kroku, liga po lidze. Ważne aby grać w pełnych ligach.
-
@CorreThe ja najwyżej w tym roku wygrałem na wyjeździe chyba na Wyspach Owczych .0-8 z Kubą Fala,który stwierdził,że testował taksę.Za dobrze mu nie poszło:).Chyba,że się podłożył.Najwyższa wygrana 11-0 w lidze austriackiej.Zaś w finale pucharu grając Interem rozbiłem Udinese 10-0.Zarówno w Austrii jak i w Italii przeciw menago.
-
@Dovco_HandF Ładnie.Być może gdybym skończył to co zacząłem i ja bym był w czołówce punktujących.Ale teraz już po ptakach.Graty pany.Wytrzymać tak długą ligę...W tym czasie rozegrałem 2 inne:D
-
@Michal_ACM Świetny wynik.Niedługo "50";D