Rekordy i Sukcesy
-
@radek12_19 Podbijam
-
@krycha288 bogaty w monety jesteś jak Ty dajesz radę bez nich grać?
-
@huzar-shakir Może wydał wszystkie na budowanie tego składu?
-
@huzar-shakir said in Rekordy i Sukcesy:
@krycha288 to stary gracz, niech nie zmyli was jego nick, chłop ma bardzo duże wyobrażenie o OSM, to jego bodajże trzeci powrót do gry .
-
@huzar-shakir Kiedyś coś grałem. Na tą ligę wydałem z 600 monet w tym 400 za jakieś tam osiągnięcie
-
@dovco_handf said in Rekordy i Sukcesy:
@huzar-shakir said in Rekordy i Sukcesy:
@krycha288 to stary gracz, niech nie zmyli was jego nick, chłop ma bardzo duże wyobrażenie o OSM, to jego bodajże trzeci powrót do gry .
? Może Bodzio ?
-
@krycha288 said in Rekordy i Sukcesy:
@radek12_19 Podbijam
Ładnie wyciągnięta wartość kadry Donnarummę tak samo wytrenowałeś jak ja na skill 124
-
@radek12_19 Poczekaj mam jeszcze 3 kolejki do końca moze cos sie podkreci.
Żaden Bodzio
-
@krycha288 said in Rekordy i Sukcesy:
@radek12_19 Poczekaj mam jeszcze 3 kolejki do końca moze cos sie podkreci.
Żaden Bodzio
Wystarczyłoby napisać ktoś Ty już wiem: @Surykates131358 albo squrwiel
-
@huzar-shakir to huzar 2
-
@daroo933 said in Rekordy i Sukcesy:
@huzar-shakir to huzar 2
No co Ty.Mnie tu wszyscy leją a gość ma bardzo dobre staty.Nie bardzo do mnie to pasuje
-
@huzar-shakir jak zawsze skromny Przemek
-
Znowu pobiłem swój wynik w ligach osobowych
Poprawiłem mój rekord bycia w TOP 100.
Wcześniej udało mi się być na miejscu
Teraz poprawiłem swoją najlepszą pozycję o pozycji na miejsceUdało mi się również pierwszy raz zdobyć punktów i to od razu punktów
-
Panowie dobrze by było gdyby ktoś mnie podgonił w Polsce ciężko się ucieka przed samym sobą
Nie ma takiej motywacji jak bym mógł mieć tym bardziej że mam ponad przewagi
Jednak widzę że kilku chłopaków ładnie goni naszą .
Mam na myśli @m-rebizant i @Mati-Colchoner
Mam nadzieję że jeszcze kilka osób nowych wskoczy do rankingu na wyższe miejscaPoprawiłem mój rekord bycia w TOP 100.
Wcześniej udało mi się być na miejscu
Teraz poprawiłem swoją najlepszą pozycję o pozycji na miejsce
Udało mi się również poprawić swój wynik najwyższy wynik punktowy w rankingu na punktów
-
@damiś27 gdyby za pozycję w rankingu były jakieś nagrody chociażby w postaci monet to byś zobaczył jaka by była rywalizacja a nabijanie punktów dla przyjemności już mi się znudziło i pewnie nie tylko mnie bo prócz tego że to ładnie wygląda niczego nie daje a za to sporo kosztuje ale to tylko moje skromne zdanie
-
@stb411 te punkty to tylko u @Damiś27 wyglądają, nic więcej Jasiu.w krajowych rozgrywkach z dobrymi polskimi menago to Damian ginie,wystarczy przypomnieć MPP czy poprzednie MP ,gdzie nasz kolega awansował do półfinału dzięki dzikiej karcie.oczywiście gra w półfinale IMŚ OSM to wielka sprawa ,ale należy też wtedy jeśli już się chwalimy na forum udowodnić klasę na krajowym podwórku ... chyba że lider grupy Polish Eagles po prostu grę przeciw nam zwykłym biednym żuczkom traktuje treningowo to wtedy przepraszam @Damiś27
-
@huzar-shakir Niech zbiera te punkty ja mu życzę nawet 1 miejsca w rankingu światowym. Dla mnie to zbędne gram 4fun dla przyjemności, zresztą nie kręci mnie granie lig 10 osobowych gdzie można natrzepac sporo punktów . Wystarczy spojrzeć na @sniki26 w rankingu daleko a to jeden z najlepszych w PL. Także ranking nie gra ale jeśli @Damiś27 sprawia to przyjemność to niech idzie do góry. Najważniejsze, że ranking nie gra bo wtedy Damian by nie miał sobie równych
-
@huzar-shakir ajaj ślepy jestem