(L)egia Warszawa
-
Brak jakichkolwiek argumentów, bezsilność w argumentowaniu i jedyny argument to atakowanie słowne osoby która mówi co widziała nie mieszając do tego innych skorumpowanych organizacji, tak się właśnie nam wyłania portret własny pseudopatofana, do którego w imię chorej miłości nie docierają żadne argumenty.... dwa ostatnie obrazki czysta prawda
-
@beyah1985 said in (L)egia Warszawa:
Brak jakichkolwiek argumentów, bezsilność w argumentowaniu i jedyny argument to atakowanie słowne osoby która mówi co widziała nie mieszając do tego innych skorumpowanych organizacji, tak się właśnie nam wyłania portret własny pseudopatofana, do którego w imię chorej miłości nie docierają żadne argumenty.... dwa ostatnie obrazki czysta prawda
a czy zastosowałeś już dzisiaj maść ?
-
A jak Lechia w środę wygrała po karnym z dupy i ewidentnym faulu to przeszło zupełnie bez echa. Legia załadowała Lechii 3 prawidłowe bramki. Był lepsza i tyle. Pomyślcie nad tym zamiast zachowywać się niczym sfrustrowane dzieci
-
@byku-duma-warmii said in (L)egia Warszawa:
Panowie nie ma co się oszukiwać jedynym zespołem, który może coś ugrać w Europie jest Legia. Tak wygląda nasza piłka niestety.
Grubo się mylisz. Żaden Polski klub nie ma szans nic ugrać w europie. Osiągnięcie fazy grupowej to szczyt. Z roku na rok jest coraz gorzej. LM? Bez żartów, trzeba mieć furę szczęścia w losowaniu. Każdy klub zalicza eurowpierdol także Twoje twierdzenia to nonsens. Spójrz sobie kto na przestrzeni ostatnich lat zlał Legię, a raczej jakie kraje
Merytoryczne wyjaśnienia? Gdyby sędzia podyktował karnego równie dobrze można byłoby napisać:
Zawodnik powiększył obrys ciała i zatrzymał piłkę lecącą prosto do bramki ręką.
Nie mówię tu, że Legia by nie wygrała tego meczu, bo widać było jak z Lechii uchodziło powietrze z minuty na minutę i Legia stawała się konkretniejsza. Fakt jest jednak taki, że ręka jak nic Zresztą jak grała Jaga z Zagłębiem Sosnowiec to również drugiej bramki dla Jagi być nie powinno, jak dla mnie inne miejsce, inne sytuacje ale taka samą miarę przykładam
-
@stefan-joptwojmać Zgadza się , polskie kluby nie odgrywają teraz w Europie żadnej znaczącej roli , i nic nie wskazuje na to że może się coś zmienić na lepsze. Polskie drużyny , nie tylko Legia , obrywają w pucharach od coraz to większych słabeuszy . To przykre niestety.
Co do karnego , można było go oczywiście podyktować , gdyż kontakt z ręką w polu karnym nastąpił. Wszyscy to widzieli , i nikt nie twierdzi że było inaczej . Chodzi jednak przede wszystkim o interpretację tego zagrania , tzn. czy zagranie było umyślne,ewidentnie zamierzone , czy też kontakt z ręką obrońcy nastąpił przypadkowo , w sposób niezamierzony. Tutaj właśnie jest rola sędziego , aby taką sytuację ocenić. Według decyzji którą podjął sędzia Stefański zagranie piłki ręką przez Jędrzejczyka było niezamierzone , więc rzut karny nie został podyktowany. Gdyby jednak sędzia zinterpretował tą sytuację inaczej i podyktował karnego ,to też by się zapewne ze swojej decyzji spokojnie wybronił.
-
@cezarro said in (L)egia Warszawa:
Czaruś, skończyła mi się maść, wiec poszedłem po nową do apteki.... kupiłem też lekarstwo dla ciebie
-
@cezarro said in (L)egia Warszawa:
Czaruś, skończyła mi się maść, wiec poszedłem po nową do apteki.... kupiłem też lekarstwo dla ciebie
Natomiast ja sugerowałbym żebyś kupił sobie taki specyfik , on rozwiąże ostatecznie wszystkie Twoje problemy :
-
@stefan-joptwojmać
Masz rację, mi chodziło bardziej o ostatnie lata, w których jednak Legia coś tam ugrała jako jedyny polski klub. -
Ja pamiętam właśnie raczej te starsze mecze Legii z pierwszej chyba edycji Ligi Mistrzów, wtedy zero trudności wyjścia z grupy i dobra gra, jak się ma tyle wiosen co łysy Bednarz to sie zna te stare czasy
-
Maciej Szczęsny miał mecz życia w Anglii .
-
To była gra, a Blackburn Rovers był mistrzem Anglii. Nie wiem czemu najlepiej kojarze Bednarza, stary Szczesny wymiatał ok. Dobra bo mnie z miasta wykopią.
-
@bounty-8358 said in (L)egia Warszawa:
To była kurwa gra, a Blackburn Rovers był mistrzem Anglii. Nie wiem czemu najlepiej kojarze Bednarza, stary Szczesny wymiatał ok. Dobra w huj bo mnie z miasta wykopią.
W obecnych czasach trudno wyobrazić sobie wyeliminowanie mistrza Anglii przez jakikolwiek polski zespół. To jakaś totalna abstrakcja. Wtedy jednak Legia miała znakomitą ekipę , w której aż roiło się od reprezentantów Polski, a kluczową rolę odgrywał ''generał'' środka pola czyli Leszek Pisz. Niektórzy twierdzą że była to najlepsza ekipa jaką Legia kiedykolwiek miała.
-
Co ty gadasz 7 lat później Groclin Dyskobolia wyeliminował Manchester City pod wodzą Anelki, piękny gol Mili z wolnego.
Coś ciekie masz te swoje statystyki piłkarskie. Chyba, że początek XXI wieku to dla Ciebie już niedzisiejsze czasy . Określ się, żeby można było Cię w końcu zrozumieć -
Co ty gadasz 7 lat później Groclin Dyskobolia wyeliminował Manchester City pod wodzą Anelki, piękny gol Mili z wolnego.
Coś ciekie masz te swoje statystyki piłkarskie. Chyba, że początek XXI wieku to dla Ciebie już niedzisiejsze czasy . Określ się, żeby można było Cię w końcu zrozumiećMecz o którym piszesz odbył się w 2003 roku , więc już 16 lat temu , a nie obecnie. Poza tym Manchester City nie był wtedy mistrzem Anglii.
Zanim zaczniesz pisać głupoty to najpierw przeczytaj ze zrozumieniem treść z którą chcesz polemizować , śniegowy koleżko -
@cezarro Czarek nie denerwuj się bo Ci żyłka pęknie
Barcelona też nie jest mistrzem a wspominasz.... Trzymaj się faktów i trzymaj kciuki za LegięGdzie wspominam Barcelonę ? I jak to Barcelona nie jest mistrzem ? Co Ty bredzisz ,chłopie ? Nie wiem na czym polega Twoje upośledzenie , dlatego radziłbym Ci żebyś czym prędzej skontaktował się z lekarzem lub farmaceutą. Obawiam się jednak że diagnoza dla Ciebie może być tylko jedna :