(L)egia Warszawa
-
@maloba said in (L)egia Warszawa:
@Cezarro ostatnie fanty to szczyt chamstwaa !!
Nie koniecznie, ja kiedyś przypadkiem wrzuciłem mały magnesik, który oderwał mi się od etui na telefon, może po prostu ktoś z rozpędu wrzucił.
-
Fotoreportaż z Kielc
-
04/06/2017 godz. 18:00 :goal:
http://legia.com/aktualnosci/mistrzowska-operacja-lechia-rozpoczeta-55531
-
Czas euforii po ciężko wywalczonym Mistrzostwie pomału przemija. Niedługo powinien nastąpić czas wytężonej pracy skautingu Legii w poszukiwaniu nowych graczy. W następnym sezonie powinniśmy zobaczyć w zespole kilka nowych nazwisk . Czas niektórych już w Legii przeminął. Nie wiadomo czy w nowym sezonie zobaczymy w składzie Rzeźniczaka ,Brozia i Jodłowca ,raczej pożegnamy się z Vako i Necidem , nie wiadomo czy zostanie " Odzidzia " ,gdyż za niego klub może dostać sporą kasę , a oferty są ( Fenerbahce ) . Priorytetem jest oczywiście pozyskanie napastników , gdyż po sprzedaniu Nikolicia i Prijovicia widać było w tej formacji pewne braki Czekamy zatem na jakieś hity transferowe
-
@Cezarro
Jak coś oficjalnie będziesz wiedział to informuj nas na bieżąco :slight_smile:. -
@Byku-Duma-Warmii powiadają, że Oleg Salenko ma wrócić do polskiej ligi i wzmocnić Legia
-
@huzar-shakir
Chyba, tylko jako osoba w zarządzie, bo jako piłkarz to raczej ciężko by miał się przebić do składu mając już sporo lat na karku. -
@Byku-Duma-Warmii sądzę że nie jednego z mlodzieniaszkow by zabiegał