(L)egia Warszawa
-
@maloba said in (L)egia Warszawa:
@cezarro Dostali kilka lisci wielka mi afera
Za taką grę jaką ostatnio prezentują jedyną zapłatą powinien być strzał z liścia i kop w dupe. Kibice potrafią wybaczyć piłkarzom brak wyników czy nawet brak umiejętności ,jednak nie wybaczą braku zaangażowania i braku woli walki .
-
@cezarro Mioduski myslalem ze jest rozsadnym gosciem a on pozbyl sie dobrego trenera i zatrudnil amatora ktory przechlapal sobie u swoich pilkarzy nawywajac ich kobietami Co wiecej Pilkarki wystosowaly mu list
Miodek może i jest dobrym biznesmenem , jednak czy tak do końca zna się na zarządzaniu klubem piłkarskim ? Nie jestem pewien :thinking:
-
@cezarro haha juz zaczynasz ?
Dobrze ze teraz jest przerwa na reprezentacje to maja czas to wszystko troche poukladac i ustalic plan dzialania . Nastepny mecz z Lechia u siebie .
To nie ja zacząłem tylko osoba która zamieściła ten durny i obraźliwy obrazek
-
Jest to wątek poświęcony kibicom Legii Warszawa dlatego proszę bez żadnych prowokacji. Posprzątane!
-
@cezarro haha juz zaczynasz ?
Dobrze ze teraz jest przerwa na reprezentacje to maja czas to wszystko troche poukladac i ustalic plan dzialania . Nastepny mecz z Lechia u siebie .
Dokładnie, bo jest tragicznie :ok_hand_tone1:.
-
24-letni pomocnik Sulley Muniru :flag_gh: rozpoczął treningi z zespołem Legii Warszawa :flag_pl:. Piłkarz z Ghany w poprzednim sezonie reprezentował barwy Steauy Bukareszt :flag_ro:. Rozegrał 20 spotkań ligowych w rumuńskiej ekstraklasie.
Ponadto na treningu pojawiło się pięciu graczy rezerw - Mateusz Bondarenko :flag_pl:, Łukasz Turzyniecki :flag_pl:, Tsubasa Nishi :flag_jp:, Mateusz Majewski :flag_pl: oraz Michał Góral :flag_pl:. -
@pawelzylicz said in (L)egia Warszawa:
24-letni pomocnik Sulley Muniru :flag_gh: rozpoczął treningi z zespołem Legii Warszawa :flag_pl:. Piłkarz z Ghany w poprzednim sezonie reprezentował barwy Steauy Bukareszt :flag_ro:. Rozegrał 20 spotkań ligowych w rumuńskiej ekstraklasie.
Ponadto na treningu pojawiło się pięciu graczy rezerw - Mateusz Bondarenko :flag_pl:, Łukasz Turzyniecki :flag_pl:, Tsubasa Nishi :flag_jp:, Mateusz Majewski :flag_pl: oraz Michał Góral :flag_pl:.Najlepszy nabytek to na pewno Tsubasa :flag_jp: Gdyby tak udało się też pozyskać wszystkich pozostałych kolegów z jego drużyny wtedy Legia była by niepokonana , a skład wyglądał by tak ;-):
Bramkarze: Wakabayashi-22, Wakashimazu-1,Morisaki-21.
Obroncy: Soda-7, Hiroshi Jito-5, Matsuyama-12,Ishizaki-14,Takasugi-6.
Pomocnicy: Masao Tachibana-2, Kazuo Tachibana-3, Misaki-11,Tsubasa-10
Misugi-24,Takeshi-15,Izawa-8, Taki-17.
Napastnicy:Nitta-18, Kojiro-9, Kisugi-20, Sano-16 ,Sorimachi-19 -
@pawelzylicz said in (L)egia Warszawa:
Ponadto na treningu pojawiło się pięciu graczy rezerw - Mateusz Bondarenko :flag_pl:, Łukasz Turzyniecki :flag_pl:, Tsubasa Nishi :flag_jp:, Mateusz Majewski :flag_pl: oraz Michał Góral :flag_pl:.Murzyn wygląda na twardego chama , takich nam właśnie potrzeba ,a nie panienek
-
legii juz nic nie pomoże same panienki w kadrze cos tam nie zagrało w tym roku i tyle może za rok i z innym trenerem !!! Nie jestem fanem Legii ale to co zagrali w eliminacjach w pucharze zarówno w LM jak i w LE to sorry ale to żarty były a w ekstrakompromitacji S.A też poniżej oczekiwań nawet jak c+ pokazuje ich ,mecze z 38 kamer he he aby to było atrakcyjne widowisko to i tak nic sie nie dzieje i nie ma żądnych argumentów aby bronić ten zespół który według oczekiowań właściciela i kibiców ma co rok grać przynajmniej w lidze Europy !!!
-
@sniki26 said in (L)egia Warszawa:
legii juz nic nie pomoże same panienki w kadrze cos tam nie zagrało w tym roku i tyle może za rok i z innym trenerem !!! Nie jestem fanem Legii ale to co zagrali w eliminacjach w pucharze zarówno w LM jak i w LE to sorry ale to żarty były a w ekstrakompromitacji S.A też poniżej oczekiwań nawet jak c+ pokazuje ich ,mecze z 38 kamer he he aby to było atrakcyjne widowisko to i tak nic sie nie dzieje i nie ma żądnych argumentów aby bronić ten zespół który według oczekiowań właściciela i kibiców ma co rok grać przynajmniej w lidze Europy !!!
Spokojnie , teraz trzeba tylko utrzymać się w miarę blisko czołówki , w przerwie zimowej przebudować skład i wtedy powalczyć o mistrzostwo.
-
W tym roku będzie dużo trudniej, bo punktów nie dzielą, a Lech w tym roku wydaje się najmocniejszy spośród wszystkich zespołów.
-
Legia Warszawa :flag_pl: swoje pierwsze zimowe zgrupowanie odbędzie na Florydzie - poinformowała oficjalna strona klubu "Legia.com". Mistrzowie Polski zostali zaproszeni do udziału w turnieju Florida Cup. Rywalami Legii będą kolumbijski CD Club Atlético Nacional :flag_co:, który wygrał w ubiegłorocznej edycji Copa Libertadores, oraz ekwadorski Barcelona SC :flag_ec:.
Terminarz meczów Legii:
13 stycznia - Barcelona SC (Fort Lauderdale)
20 stycznia - CD Club Atlético Nacional (St. Petersburg)W turnieju oprócz Legii i jej rywali zagrają brazylijskie Clube Atlético Mineiro :flag_br:, Fluminense FC :flag_br: i SC Corinthians Paulista :flag_br:, holenderski PSV Eindhoven :flag_nl: oraz szkocki Rangers FC :flag_gb:. Zwycięzcą w tegorocznej edycji będzie drużyna z najlepszym bilansem w swoich dwóch meczach.
-
Dominik Nagy :flag_hu: został dzisiaj przesunięty do trzecioligowych rezerw Legii Warszawa. 22-letni pomocnik w obecnym sezonie strzelił 1 gola w 9 meczach Ekstraklasy.
-
@pawelzylicz W tym przypadku prawie awans
-
Nagy przesadził w wywiadzie mówiąc otwarcie o chęci opuszczenia klubu i zapewne poniesie tego konsekwencje. Póki co jest to tylko zesłanie do drużyny rezerw.