(L)egia Warszawa
-
Co prawda nie jestem wielbicielem Legii, lecz moje serce skradli transferem Eduardo - pamiętam go jeszcze z Arsenalu. Ostatnio ze względu na wiek był mało eksploatowany na boiskach w Brazylii, ale chyba nie będzie miał problemu z powrotem do optymalnej formy.
Być może ten transfer sprawi, że zostanę kibicem Legii na stałe .. nawet ostatnio wypisałem statystyki Eduardo na swoim blogu. -
Zapraszam do przeczytania ciekawego wywiadu, w którym Ivica Vrdoljak, były kapitan Legii, opowiada „PS” o kulisach transferu Marko Vešovicia:
Vrdoljak: Legia nie wierzyła, że kupi Vešovicia. Marko wolał ją od gry w LaLiga!
-
@dovco_handf
Fajny artykuł -
William Remy nowym piłkarzem Legii Warszawa!
-
Jak pech to pech... ciekawe ile będzie pauzował? ... prawdopodobnie przesunięty kręg w kręgosłupie..
https://sport.onet.pl/pilka-nozna/ekstraklasa/florida-cup-kontuzja-eduardo-da-silvy/y0f5p7f -
@kruk94 To może być dłuuuga przerwa :thumbsdown_tone3:.
-
Mikolaj Kwietniewski - Transfermarkt
Mikołaj podpisał z Legią Warszawa kontrakt na , roku.
Gra jako ofensywny zawodnik (jako ), ale może również grać na skrzydłach.
Wychowanek Korony Kielce :flag_pl:, z której trafił do Fulham grał w Anglii :flag_gb: w drużynach do lat 18 i 23. Osiemnastolatek ma za sobą występy w młodzieżowych reprezentacji Polski :flag_pl:, do lat 16, 17 i 19 (obecnie). -
Zapraszam do przeczytania ciekawego wywiadu z Miroslav Radović, kapitan Legii, rozegrał pierwszy mecz od czerwca, choć wielu ludzi wróżyło mu,że będzie musiał skończyć karierę., zamieszczonym na łamach Przeglądu Sportowego.
Na zdjęciu kapitan Legii z żoną Sandrą i ich dziećmi. -
Mi się bardzo podoba nowy autokar, a wam?
-
@damiś27 Odjazdowy ten autobus :clap_tone1:.
-
@dovco_handf said in (L)egia Warszawa:
@damiś27 Odjazdowy ten autobus :clap_tone1:.
W/g mnie nic specjalnego , wolałem poprzednie wersje