(L)egia Warszawa
-
@cezarro Chlopie jak patrze kogo kupuje i sprzedaje Legia to sie zastanawiam czy tam wszyscy sa zdrowi ? nie wiem czy w Legii on tak naprawde pokaze wszystko na co go stac i czy treningi w Warszawie dadza mu cos wiecej niz juz ma . Ogolnie jak sie nie myle to kazdy kto odejdzie z Legii gra duzo lepiej hmm
-
Polityka transferowa Legii to inna sprawa , fakt że nieraz potrafi zadziwić Legia jest najlepszym klubem w Polsce , więc powinni grać tutaj najlepsi polscy piłkarze. Niestety nie wszyscy piłkarze w drużynie Legii spełniają ten wymóg. Jednakże Niezgoda radzi sobie bardzo dobrze ,dzięki swej skuteczności stał się podstawowym napastnikiem zespołu. Widać więc że rozwija się prawidłowo , nie musisz się zatem o niego martwić.
-
Dokładnie tak, na ten moment nie ma lepszego polskiego zespołu niż Legia.
-
@cezarro said in (L)egia Warszawa:
Nareszcie znalazł się chętny na tego ogórasa
Bez Chukwu będzie kibicom o wiele smutniej , gdyż chyba nikt nie był obiektem tylu kpin i szyderczych memów co on
Dla przypomnienia najlepsze memy z Chukwu w roli głównej :Widać Liga Polska okazała się dla niego zbyt egzotyczna
-
@cezarro
Jak przychodził do nas to naprawdę myślałem, że będzie dużym wzmocnieniem, ale okazał się nie wypałem, szkoda. -
@byku-duma-warmii a ktory transfer w ostatnich 2 latach jest wypalem ?
-
@maloba said in (L)egia Warszawa:
@byku-duma-warmii a ktory transfer w ostatnich 2 latach jest wypalem ?
Niewypałów było stanowczo za dużo w porównaniu do wypałów , więc osoba za to odpowiedzialna (Żewłak) pożegnała się ze stanowiskiem .
-
@maloba
Przypomnę Ci takiego Pana jak Vadis Odjidja-Ofoe, może kojarzysz rego zawodnika. -
@byku-duma-warmii to czego odszedl ?
-
@maloba
Wpisz sobie w internecie. -
@byku-duma-warmii w Legii zagral jeden sezon 31 meczy 4 gole . uwazasz ze jest wypalem ? a co takiego zrobil ?
Ja nie w temacie meczy Legii nie ogladam -
@maloba
To obejrzyj wtedy będzie można rozmawiać na ten temat :slight_smile: -
@byku-duma-warmii widzialem jak gral . chocby z Realem pamietny gol
-
@maloba
Fantastycznie :slight_smile:. -
@cezarro Legia rozbija Śląsk 4:1 wreszcie po bardzo ładnym dla oka meczu :clap_tone2:.