(L)egia Warszawa
-
@huzar-shakir said in (L)egia Warszawa:
@cezarro jasne,grunt to zaistnieć na forum
Jest tu kilku takich pseudo-znawców od wszystkiego , nie mających o niczym pojęcia. Najbardziej jaskrawe przykłady to @kruk94 i @maloba.
-
@cezarro said in (L)egia Warszawa:
@huzar-shakir said in (L)egia Warszawa:
@cezarro jasne,grunt to zaistnieć na forum
Jest tu kilku takich pseudo-znawców od wszystkiego , nie mających o niczym pojęcia. Najbardziej jaskrawe przykłady to @kruk94 i @maloba.
Czytam wszystkie posty fachowców
-
Nikt też się do niczego nie przyznał.
"jak Cię złapią za rękę to mów, że to nie Twoja ręka" - tak to chyba leciało
a poza tym to zupełny przypadek, że wtedy w '93 na każdy gol ŁKSu golem odpowiadała Legia i odwrotnie
-
@ochowiak said in (L)egia Warszawa:
A co do PZPN to sugeruję zobaczyć niektóre wpisy na twitterze Bońka, bo to w jaki sposób pisze o Legii jako w jego mniemaniu pewnym Mistrzu Polski nie świadczy o tym, żeby jakoś "okradał" Legię
Zgadzam się z tobą. Boniek zmienił bandycki wizerunek skorumpowanego PZPN. Teraz to prężnie działająca instytucja generująca bardzo duże zyski i promująca polską piłkę nie tylko na poziomie seniorskich reprezentacji, ale także/ a może przede wszystkim dziecięcą i młodzieżową piłkę nożną
Piszesz @Cezarro "Ktoś powie że to już inny pzpn niż 25 lat temu , ale tak nie jest. Złodziej zawsze pozostanie złodziejem." Piszesz jakby PZPN był osobą. To instytucja, nie człowiek. Ludzie mogą być złodziejami i byli - tu się z tobą zgadzam, ale nazywanie złodziejem obecnego PZPN to jak pisanie, że Messi czy Ronaldo nie mają bladego pojęcia o kopaniu piłki nożnej. Prawda czy nieprawda @Cezarro? .
-
@dovco_handf said in (L)egia Warszawa:
@ochowiak said in (L)egia Warszawa:
A co do PZPN to sugeruję zobaczyć niektóre wpisy na twitterze Bońka, bo to w jaki sposób pisze o Legii jako w jego mniemaniu pewnym Mistrzu Polski nie świadczy o tym, żeby jakoś "okradał" Legię
Zgadzam się z tobą. Boniek zmienił bandycki wizerunek skorumpowanego PZPN. Teraz to prężnie działająca instytucja generująca bardzo duże zyski i promująca polską piłkę nie tylko na poziomie seniorskich reprezentacji, ale także/ a może przede wszystkim dziecięcą i młodzieżową piłkę nożną
Piszesz @Cezarro "Ktoś powie że to już inny pzpn niż 25 lat temu , ale tak nie jest. Złodziej zawsze pozostanie złodziejem." Piszesz jakby PZPN był osobą. To instytucja, nie człowiek. Ludzie mogą być złodziejami i byli - tu się z tobą zgadzam, ale nazywanie złodziejem obecnego PZPN to jak pisanie, że Messi czy Ronaldo nie mają bladego pojęcia o kopaniu piłki nożnej. Prawda czy nieprawda @Cezarro? .
Nie wiem ,może się zmienił skoro tak twierdzisz .Mnie nie interesuje co się dzieje w pzpn. Dla mnie na zawsze pzpn pozostanie złodziejem .
-
@pansushe said in (L)egia Warszawa:
a poza tym to zupełny przypadek, że wtedy w '93 na każdy gol ŁKSu golem odpowiadała Legia i odwrotnie
Naprawdę ?? Masz może jeszcze coś mądrego do powiedzenia/napisania ??
-
@pansushe said in (L)egia Warszawa:
Naprawdę ?? Masz może jeszcze coś mądrego do powiedzenia/napisania ??
na chwilę obecną wystarczy
ale później mogę dodać, że Wisła ukarała swoich piłkarzy za ten mecz
-
@kruk94 said in (L)egia Warszawa:
Widzę, że niepotrzebnie się wypowiedziałem w tym temacie. Bo powiedzieć coś nie po myśli @Cezarro , to jak włożyć kij w mrowisko. ...
Słusznie zauważyłeś, wypowiedziałeś się zupełnie niepotrzebnie . Na drugi raz nie zabieraj głosu w tematach o których nie masz pojęcia.
-
@kruk94 Cezarus to taki miejscowy znawca , wielki fan Ległej on wie wszystko najlepiej Typowy cwaniaczek internetowy a na ulicy pewnie potulny
Dziwi mnie gdzie sa moderatorzy kiedy swoimi tekstami obraza innych uzytkownikow notorycznie bez konsekwencji ??? !!! Ja nie jestem swiety ale w jezyk umiem sie ugryzc -
@Cezarro głupoty pisac potrafisz jak malo kto ale zeby cos madrego to juz jak Ci sie wypsnie przypadkiem . Nie potrafisz przyjac do wiadomosci ze ktos moze miec inne zdanie na temat Legii i atakujesz kazdego jak wsciekly pies . Wyluzuj sie troche bo nerwicy dostaniesz
-
@maloba said in (L)egia Warszawa:
@kruk94 Cezarus to taki miejscowy znawca , wielki fan Ległej on wie wszystko najlepiej Typowy cwaniaczek internetowy a na ulicy pewnie potulny
Dziwi mnie gdzie sa moderatorzy kiedy swoimi tekstami obraza innych uzytkownikow notorycznie bez konsekwencji ??? !!! Ja nie jestem swiety ale w jezyk umiem sie ugryzcDyskutujesz na tym samym poziomie również obrażając. To jest temat przeznaczony dla kibiców Legii Warszawa.
Wracając do tematu. @Cezarro naprawdę myślisz, że w tamtym sezonie było wszystko okej? Co powiesz o poprzednim sezonie, gdzie Legia zdobyła tytuł dzięki panom z gwizdkami. Nawet część kibiców Legii sama to przyznała. Ostatnie 2 strony to tylko przekomarzania się nawzajem nic nie wnoszące:(
-
@stefan-joptwojmać said in (L)egia Warszawa:
Dziwi mnie gdzie sa moderatorzy kiedy swoimi tekstami obraza innych uzytkownikow notorycznie bez konsekwencji ??? !!! Ja nie jestem swiety ale w jezyk umiem sie ugryzcWracając do tematu. @Cezarro naprawdę myślisz, że w tamtym sezonie było wszystko okej? Co powiesz o poprzednim sezonie, gdzie Legia zdobyła tytuł dzięki panom z gwizdkami. Nawet część kibiców Legii sama to przyznała.
Oczywiście , wszyscy sędziowie w Polsce zostali przekupieni żeby Legia została mistrzem , poza tym również PZPN , UEFA , FIFA , a nawet FBI i CIA także
-
@stefan-joptwojmać Jestem kibicem Legii i zycze im jak najgorzej to tez kibicowanie ale mam wielu kumpli ktorzy sa fanatykami Legii i sa normalni czego nie mozna powiedziec o tym kolesiu . Typ ewidentnie ma problemy z przyjmowaniem krytyki w strone jego druzyny i sieje ferment . Bo mimo ze nie lubie Legii to jest duzo ciekawych tematow ktore mozna by rozwijac ale z nim to mozna rozwinac papier toaletowy do tego samego sluzy !
-
Raczej to ty masz ewidentnie jakiś problem ,koleżko. Zabierasz głos w temacie dla kibiców Legii chociaż ,jak wielokrotnie podkreślałeś ,kibicem Legii nie jesteś. Wypisujesz tutaj jakieś bzdury ,notorycznie obrażasz nasz klub i jego kibiców. To są działania ewidentnie prowokacyjne z twojej strony. Potem płaczesz tutaj że ktoś ci pociśnie. Co do mnie , ja tylko staram się bronić tutaj swój klub przed atakami antylegijnych fanatyków ,takich jak ty.