(L)egia Warszawa
-
3mamy kciuki za Legię
-
-
-
@cezarro Wiem, oglądałem, całe szczęście, że skończyło się tak jak skończyło. Jesteśmy tak kiepscy... Masakra. Mam nadzieję, że w Luksemburgu wygramy chociaż 2-0, ale po dzisiejszym meczu są to tylko marzenia A i jeden mecz mi dziś nie wszedł na buku. Nie trudno zgadnąć jaki...
-
@pawelzylicz said in (L)egia Warszawa:
@cezarro Wiem, oglądałem, całe szczęście, że skończyło się tak jak skończyło. Jesteśmy tak kiepscy... Masakra. Mam nadzieję, że w Luksemburgu wygramy chociaż 2-0, ale po dzisiejszym meczu są to tylko marzenia A i jeden mecz mi dziś nie wszedł na buku. Nie trudno zgadnąć jaki...
Raczej wygrają, taka mentalność. Zamiast spokojnie zapewnić sobie awans w pierwszym meczu to gra na alibi. Lekceważenie przeciwnika i próba dociągnięcia do końcowego gwizdka i myśl w rewanżu odrobimy, takie to typowe..
-
Panowie no nie ma o czym w ogóle dyskutować żenada i tyle za chwilę będziemy się znowu emocjonować polską ligę kto będzie grał w pucharach A po co oni mają grac kurwa w pucharach jak te puchary kończą się przed wakacjami przed końcem wakacji naprawdę coś musimy zmienić w tej polskiej lidze bo Mistrz Polski z takim budżetem dostaje wpierdol od amatorów z Luksemburga No nie ma kurwa zmiłuj się przepraszam za te moje słowa ale po po prostu żenada jest maksymalna .
-
@sniki26 Żenada to dobre określenie na to, co się w Legii wyprawia
-
-
Coś słyszałem, że Legii grozi bankructwo w przypadku odpadnięcia z europejskich pucharów. Ktoś coś wie ?
-
-
@sniki26
Podobno potrzeba aż 100 milionów. -
Na dzisiejszej konferencji prasowej przedstawiono nowego trenera Legii Warszawa. Został nim 45-letni Portugalczyk Ricardo Sá Pinto . Z "Wojskowymi" podpisał trzyletni kontrakt.
Sá Pinto urodził się 10 października 1972 r. w Porto. Jako zawodnik reprezentował Salgueiros, Sporting, hiszpański Real Sociedad i belgijski Standard Liège. W reprezentacji Portugalii rozegrał 55 spotkań i strzelił 15 goli.
W 2010 roku rozpoczął karierę trenerską. Prowadził Leirię, Sporting, serbską Crveną zvezdę, greckie ÓFI i Atrómitos Athinón, Belenenses, saudyjski Al-Fateh i belgijski Standard Liège. W tym ostatnim klubie świętował wicemistrzostwo kraju oraz Puchar Belgii. Po zakończeniu sezonu odszedł z klubu.
W sztabie szkoleniowym Legii znaleźli się także Rui Mota (asystent), Krzysztof Dowhań i Ricardo Pereira (trenerzy bramkarzy) oraz Guilherme Gomes (trener przygotowania fizycznego).
-
@byku-duma-warmii said in (L)egia Warszawa:
Coś słyszałem, że Legii grozi bankructwo w przypadku odpadnięcia z europejskich pucharów. Ktoś coś wie ?
Na dzisiejszej konferencji Miodek powiedzial ze sa to plotki celowo rozsiewane przez niejaki portal weszlo.com i zapowiedzial podjecie krokow prawnych przeciwko tym klamcom .
-
@cezarro
Dzięki za wyjaśnienie -
-
-
Paweł Stolarski został nowym zawodnikiem Legii Warszawa - poinformowała oficjalna strona klubu "Legia. com". 22-letni boczny obrońca związał się z Legią trzyletnią umową z opcją przedłużenia o kolejny rok. Stolarski przeszedł do Legii po ponad trzech latach spędzonych w Lechii Gdańsk . W ubiegłym sezonie rozegrał 25 spotkań w Ekstraklasie.
-
-
@pawelzylicz No to jedziemy po zwycięstwo .