(L)egia Warszawa
-
@dovco_handf said in (L)egia Warszawa:
W kuluarach Legii mówi zadaje się pytanie: od kiedy Adam Nawałka poprowadzi Legię. Nie mówi się już czy, tylko od kiedy
Też o tym słyszałem , ale mam nadzieję ze to tylko plotki. Większość kibiców nie chce zawałki w Legii
-
3mamy kcuki za zwycięstwo Legii w drodze do LM .
-
Bilety po 15zł, niezła promocja.
-
@sniki26
Mi się odechciało oglądać tego meczu, po kilku minutach. Nie wiem czemu, ale co roku jest to samo zamiast dobrej gry w Europie, to co rok coraz większy wstyd. -
-
Legia Warszawa 0 - 2 Spartak Trnawa
No i chyba już po zawodach . Jak myślicie?
-
@dovco_handf
Wydaje mi się, że jak co roku będzie. Wielkie marzenia, o Lidze Mistrzów, a skończy się na wielkim blamażu. -
Tragedia. Po tych wszystkich meczach nie widzę szans na grę jakiejkolwiek drużyny w pucharach w tym sezonie. Jaga jeszcze nie grała, ale Portugalczyków raczej nie przejdą.
-
@rusewicz
Mnie najbardziej denerwuje w Legii to, że jak w końcu mają dobrego trenera to za raz go zwalniają, jak było za czasów Stasia z rosji czy Jacka Magiery. Tylko po to by zaraz szukać kolejnych trenerów i znowu ich zwalniać. To niestety jest najgorsze w polskiej piłce. -
Przyjmując skalę globalną to mamy zawodników 2/10. Rzadko kiedy trafia się lepszy. Ekstraklasa dobrze jest opakowana stąd przeświadczenie, że możemy coś osiągnąć w europie, która co roku przypomina nam gdzie nasze miejsce. Raz na 15 lat zdarzy się jakiś cud w losowanie i da nam równie słabych rywali których przejdziemy..
-
@stefan-joptwojmać
Też prawda, ale nie możemy przecież przegrywać dwumeczy z drużynami z Kazachstanu, Mołdawii czy Słowacji. -
@byku-duma-warmii said in (L)egia Warszawa:
@stefan-joptwojmać
Też prawda, ale nie możemy przecież przegrywać dwumeczy z drużynami z Kazachstanu, Mołdawii czy Słowacji.Dlaczego nie skoro oni grają lepiej w piłkę?
-
@stefan-joptwojmać
Grają lepiej, tylko to nie powinno mieć miejsca, jeśli chcemy grać w jakichkolwiek rozgrywkach w europie. -
@byku-duma-warmii said in (L)egia Warszawa:
@stefan-joptwojmać
Grają lepiej, tylko to nie powinno mieć miejsca, jeśli chcemy grać w jakichkolwiek rozgrywkach w europie.Grali lepiej, bo Legionistom się nie chciało, a grając na wyjebce z każdym można przegrać.