(L)egia Warszawa
-
@stefan-joptwojmać
Grają lepiej, tylko to nie powinno mieć miejsca, jeśli chcemy grać w jakichkolwiek rozgrywkach w europie. -
@byku-duma-warmii said in (L)egia Warszawa:
@stefan-joptwojmać
Grają lepiej, tylko to nie powinno mieć miejsca, jeśli chcemy grać w jakichkolwiek rozgrywkach w europie.Grali lepiej, bo Legionistom się nie chciało, a grając na wyjebce z każdym można przegrać.
-
Na szczęście dzisiaj lepsze występy. Jaga najbardziej na plus, Lech też dobry wynik na wjeździe, Górnik tak jak myślałem...
-
@toomanyways Lech też piach...
-
Myślę, że głównie w głowach nasi przegrywają. Jaga wczoraj wygrała, ale myślę, że mogła zagrać lepiej, ale jak zwykle trzeba cofnąć się i bronić. Miała taki kwadrans w drugiej połowie, że fajnie z nimi jechali, tylko nie wiedzieć czemu nie chcą tego kontynuować, a cofają się do obrony. To jest właśnie problem Polskich drużyn, bo widać to w każdym meczu kw. LE czy LM.
-
@stefan-joptwojmać
Masz rację, z takim nastawieniem żaden polski klub daleko nie zajdzie, choć Jaga miała rywala naprawdę wymagającego. -
Podobno od środy trenerem Legii ma zostać Adam Nawałka.
-
Podobno od środy trenerem Legii ma zostać Adam Nawałka.
Musimy zatem poczekać do środy żeby się przekonać czy to tylko plotki czy też nie.
-
No to źle się dzieje, eurowpierdol jak się patrzy:|
-
No to znów zaczynamy odliczanie lat od gry w Lidze Mistrzów polskiej ekipy. No nic teraz Legia musi skupić się na Lidze Europy zawsze to jakieś europejskie puchary.
-
No to znów zaczynamy odliczanie lat od gry w Lidze Mistrzów polskiej ekipy. No nic teraz Legia musi skupić się na Lidze Europy zawsze to jakieś europejskie puchary.
Liga Europy jest po to, byśmy mieli gdzie grać, niestety taka smutna prawda, choć do niej też mamy problem się dostać...
-
@radek12_19
Niestety nasz klubowy poziom za dobrze nie prognozuje gry na europejskich boiskach w najbliższych latach. -
@radek12_19
Niestety nasz klubowy poziom za dobrze nie prognozuje gry na europejskich boiskach w najbliższych latach.Nie mam nic przeciwko obcokrajowcom w naszej lidze, ale tym, którzy są realnym wzmocnieniem, jestem przeciwny bezsensownemu ściąganiu szrotu. Szkolenie też leży, bo wielu młodych, którzy wyjeżdżają wraca z podkulonym ogonem. Martwi to, że odpadamy, z całym szacunkiem do Spartaka Trnawa, z przeciętnym rywalem.