(L)egia Warszawa
-
@rusewicz said in (L)egia Warszawa:
Dobrze, że tego nie oglądałem. Mówiłem teściów, że mogą dostać od Rakowa to się klocil pytając a kto jest raków? Hehe, mają farta, że Lechia zgubiła formę i poziom ekstraklasy jest taki żałosny bo z taką gra to powinni dół tabeli oglądać a nie bić się o mistrza ':)
Jaga bez formy, Lechia formę gdzieś zgubiła, Miedź bez formy.. wychodzi na to, że Raków faworytem, aczkolwiek jest jeszcze sporo czasu także, może któryś zespół z naszej ekstraklapy złapie formę:)
-
A o tej sytuacji wiedzieliście? Potwierdza to tylko opinię że Sa Pinto to buc i cham , a jego zachowanie po prostu szkodzi wizerunkowi Klubu :
Po jednym z treningów trener Sa Pinto bezczelnie rzucił swoje ubłocone buty magazynierowi, żeby mu je umył. Kiedy jeden z piłkarzy to zobaczył, cisnął tymi butami pod jego drzwi i powiedział, że jeśli jeszcze raz coś takiego się zdarzy, inaczej zareagujemy jako drużyna. Niedopuszczalne jest traktowanie w ten sposób osób ciężko pracujących przy klubie od lat. Od tej pory Arkadiusz Malarz nie jest zawodnikiem pierwszej drużyny Legii...
-
@rusewicz Ja nie mam wątpliwości że tak właśnie było. Co za nadęty buc, a najgorsze jest to, że prezes go popiera we wszystkich decyzjach.
-
@szpilka134 said in (L)egia Warszawa:
@cezarro to może dla tego legia przegrała z rakowem?
wspomniana sytuacja miała miejsce dużo wcześniej , kiedy to nagle Arek Malarz został odsunięty od składu.
-
-
Dramat. Bardzo słaby mecz i szczerze mówiąc jedna z najsłabszych Legii Warszawa w ostatnich latach -
@rusewicz said in (L)egia Warszawa:
Tak myślałem, że Wisla to wygra, ale obstawialem
2 do 0To nie koniec.. gorsza wiadomość od tego wpierdzielu to to, że ten "trener" zostaje na dłużej..
-
@stefan-joptwojmać wydawało się na początku, że ma pomysł, ale jak zaczął ściągać ten portugalski szrot to widać co się dzieje
-
Po kompromitującej porażce w Pucharze Polski z 1-ligowym Rakowem Częstochowa teraz kolejny blamaż. Odnoszę wrażenie ,że zespół pod wodzą Sa Pinto zamiast się rozwijać to się ''zwija'' i gra z meczu na mecz gorzej. Sprowadzeni zimą portugalczycy nie spełniają oczekiwań i wcale nie są wzmocnieniem dla zespołu. Jestem zdania ,tak jak i wielu innych , że w Legii powinni grać przede wszystkim zdolni polscy piłkarze , a obcokrajowcy sprowadzani do klubu powinni dawać dodatkową jakość ,więc powinni to być piłkarze prezentujący odpowiedni poziom. Jedynym kryterium nie może być to,że mało kosztują albo nawet są do wzięcia za darmo. Za taki stan rzeczy odpowiedzialny jest nie tylko trener , ale przede wszystkim władający obecnie Legią Dariusz Mioduski .
-
@cezarro Podobno Ricardo Sa Pinto jest zwolniony. Przynajmniej tak piszą media, ale żadnych oficjalnych informacji nie ma
Podobno tymczasowym trenerem Legii będzie Aleksandar Vuković.
Faworytem do objęcia posady trenera Legii Warszawa jest trener Rakowa Częstochowa, czyli Marek Papszun.
Edit/Edycja: Dariusz Mioduski potwierdził (Sport.pl na żywo) że Ricardo Sa Pinto został odsunięty od pierwszego zespołu Legii Warszawa i jutro będą rozmowy na temat szczegółów rozstania. -
@damiś27 said in (L)egia Warszawa:
@cezarro Podobno Ricardo Sa Pinto jest zwolniony. Przynajmniej tak piszą media, ale żadnych oficjalnych informacji nie ma
Faworytem do objęcia posady trenera Legii Warszawa jest trener Rakowa Częstochowa, czyli Marek Papszun.Nie ma pewności czy to nie przypadkiem prima aprillis, poczekajmy z potwierdzeniem tych rewelacji do jutra
-
@cezarro said in (L)egia Warszawa:
@damiś27 said in (L)egia Warszawa:
Faworytem do objęcia posady trenera Legii Warszawa jest trener Rakowa Częstochowa, czyli Marek Papszun.Nie ma pewności czy to nie przypadkiem prima aprillis, poczekajmy z potwierdzeniem tych rewelacji do jutra
https://legionisci.com/news/77155_Pa_Pinto_Portugalczyk_zwolniony.html