Mistrzostwa Polski Par 2017 (MPP 2017)
-
@Stefan-Joptwojmać
Dzisiaj mi kontra wyrownala za wczoraj -
@damśli7 @Damiś27 @huzar-shakir @CorreThe @Mati-Colchoner @jepsztel @FORMOZA @Innocent-Bystander @kalka301 @KomendaNuta
Mam propozycję, żeby damśli7 znalazł zastępczego partnera i z nowym partnerem kontynuował bitwę. Tu jest jeszcze wszystko możliwe, a Cezarro niestety nie jest w stanie kontynuować ligi. Co wy na to?R.4.
-
@Dovco_HandF Jestem za niech Damśli weżmie zastępstwo.
-
@FORMOZA To jest nas już dwóch. Wysłałem wszystkim info, o tym pomyśle, żeby jak najszybciej podjąć decyzję.
-
@Dovco_HandF Pewnie,jeśli @damśli7 chce z kimś grać to niech ciśnie z zastępczym grajkiem dla @Cezarro .
-
W sumie to się nie dziwię, że Cezarro rzucił to w diabły jak został wysłany na 7dniowy urlop w Bieszczady, jeśli chodzi o mnie to nie widzę problemu do zmiany partnera.
-
W takim meczu nie strzelić karnego
-
Absolutnie się zgadzam, wygrać z botem w MPP to żaden wyczyn. Ciekawa sytuacja, Komenda -12 pkt za sparingi, damśli7/Cezarro za bana dla Cezarro... zastępstwo. Dobry przykład na przyszłość.
-
@Dovco_HandF nie ma problemu niech kogoś weźmie. Nie będziemy psuć zabawy
-
@damśli7 Dwie pary jeszcze nie zabrały głosu. Myślę jednak, ze to będzie formalność. Szukaj juz zastępcy z wolnym kontem, żebym mógł mu jak najszybciej wysłać zaproszenie :thumbsup_tone1:.
-
@Dovco_HandF said in Mistrzostwa Polski Par 2017 (MPP 2017):
@damśli7 Dwie pary jeszcze nie zabrały głosu. Myślę jednak, ze to będzie formalność. Szukaj juz zastępcy z wolnym kontem, żebym mógł mu jak najszybciej wysłać zaproszenie :thumbsup_tone1:.
Ja też nie, ale niech szuka @damśli7. Nie będziemy mu odbierać szansy na grę w dalszej części w Mistrzostwach Polski 2017. W niczym on nie zawinił, powodzenia w szukaniu
-
Dwie kolejki robione na szybko u mnie i wynik jest przez to skandaliczny. Od dziś marsz w górę tabeli!
-
@Hustin-Doffman wiedzialem ze slaby jestem ale az tak
-
@huzar-shakir Nie no ale zeby 4 konta zaatakowal wirus wtopy