Mistrzostwa Polski Par 2017 (MPP 2017)
-
@ŁukSal A ja jestem w tym rankingu 453 i ogrywam ludzi z pierwszej 50 polskiego rankingu nie patrz na ranking jego można zbudowac w 5-8 miesięcy ale jak grasz dla grupy jak ja ,to sorry ale będziesz odstawał bo w bitwach tzn. ligach w których sie je rozgrywa to max zdobędziesz 3000 tysi punktów jak wygrasz wszystko a przważnie to 1200-1800 pkt.Wszystko zalezy jaki masz cel w OSM !!! Chcesz miec 1 miejsce w rankingu spoko wykup 8000 tysi monet wal ligi celem ostatnim i zobaczysz jak skoczysz i to juz po 3-4 sezonach !!!
-
Już tylko 1 pkt straty do faworytów turnieju, tj pary @ciamajda i @Mateusz Lambert. Nie wiem czemu ten drugi link nie działa, chyba coś źle wpisałem. W każdym razie dzięki @tristan1982 za wspólną grę. Tworzymy zgrany duet, bardzo dobrze się uzupełniamy. Taksy są coraz lepsze i mimo że początek mieliśmy słaby to idziemy jak burza. Dobrze wybrałem partnera do gry Jeszcze nie jeden mecz wygramy, jak na debiut w Mistrzostwach i w ogóle w lidze retro to już samo wyjście z grupy będzie sukcesem, a jest na to spora szansa
-
@Marcin657827 Przydałby się awans na drugie jeśli chcemy wyjść z grupy
-
@Marcin657827
Marcin wiesz, że nie mogę do tego dopuścić :slight_smile: -
@Marcin657827 Trzymam za to kciuki
@Byku-Duma-Warmii Z Wami łatwo nie będzie -
@Rhett1
Łatwo na pewno się nie poddamy. -
@Byku-Duma-Warmii Tu się jeszcze wszystko może zdarzyć
-
@Byku-Duma-Warmii Na razie jesteście liderami ale do końca rundy daleko
-
@Marcin657827
Wiem, walka musi być :slight_smile:. -
Dziś Damśli7 przegrywa po raz pierwszy i nie ma już nikogo w lidze bez porażki na koncie:
-
@mihau1878 w końcu się udało
-
zagralem oddanie z lukaszem kowalskim.... ale dalem dupy...