Mistrzostwa Polski Par 2017 (MPP 2017)
-
@ToomAnyWays w sumie to wszystko jutro zale偶y od samych zainteresowanych Jak sobie zagraj膮 tak sobie awansuj膮 lub nie
-
@Dovco_HandF Gratulacje dla zwyci臋zc贸w !!! Dzi臋ki za super emocje i zebrane dzi臋ki turniejowi do艣wiadczenie, powodzenia w nast臋pnych rundach.
-
@huzar-shakir No niestety, przykro mi. Na zako艅czenie mojej przygody z OSM (mam nadziej臋 偶e udanej), jutro gram ostatni mecz, oby uda艂o si臋 dobrze zako艅czy膰 mi艂o sp臋dzony czas
-
@Hustin-Doffman said in Mistrzostwa Polski Par 2017 (MPP 2017):
W ogole na tym podsumowaniu kloska z wczoraj mamy zle policzone punkty i nie mamy 69, daro z benito juz wczoraj nas wyprzedzali
eeee tam, moje liczyd艂o dobrze dzia艂a, ka偶dy mo偶e to 艂atwo sprawdzi膰
-
@Hustin-Doffman tez sie dziwie, ze tak jest liczone
-
DZI艢 KO艃CZYMY 1 RUND臉 MPP
@ToomAnyWays Micha艂 po poznaniu 12 par p贸艂fina艂owych napisze, kiedy przeprowadzi losowanie (艣roda, czwartek).
Dzie艅 p贸藕niej startujemy z p贸艂fina艂ami.
-
@Hustin-Doffman no w艂a艣nie boty nie powinny by膰 brane pod uwag臋
-
@艁ukasz-Kowalski jak to jest boty s膮 liczone?
-
Wszystko jest liczone
-
@Stefan-Joptwojma膰 bez sensu z jakiej racji... rywalizacja odbywa si臋! mi臋dzy graczami a nie botami!! Przez to pewnie nie awansujemy....
-
@pimus1910 said in Mistrzostwa Polski Par 2017 (MPP 2017):
@daroo933
W takim przypadku nie powinno te偶 liczy膰 si臋 punkt贸w zdobytych z botami. Skoro nie chcecie liczy膰 ich do klasyfikacji to nie mo偶na liczy膰 mecz贸w z nimi. Czekamy na decyzj臋 organizatora.Masz racje, skoro bierzemy boty pod uwage to bierzemy, nikt w ostatni dzien nie bedzie nic zmieniac bo to byloby bez sensu
-
@daroo933 said in Mistrzostwa Polski Par 2017 (MPP 2017):
@Stefan-Joptwojma膰 bez sensu z jakiej racji... rywalizacja odbywa si臋! mi臋dzy graczami a nie botami!! Przez to pewnie nie awansujemy....
Jak juz to mozna nie awansowac przez brak wystarczajacej ilosci zwyciestw a nie przez regulamin, wczoraj gralismy meczyk, gdybys wygral byloby prawie pozamiatane
-
@Hustin-Doffman szybko zmieniasz zdanie kolego... 9 godzin wcze艣niej pisa艂es co innego xD