Mistrzostwa Polski Par 2017 (MPP 2017)
-
niezle.. para w ktorej jest lider i ostatnie miejsce w lidze i awans ma do finalu przyfarcilo sie
-
@dovco_handf Wielkie brawa :clap_tone2: @Przemek-Kaszti / @Pimus1910 , @Byku-Duma-Warmii / @Szeregowiec , @RTS1910_FCS / @chmura87 . Dwie pary reprezentujące Polish Legends w finale.
-
@cogito said in Mistrzostwa Polski Par 2017 (MPP 2017):
TO JUŻ JEST KONIEC
@havsky odprawił z kwitkiem Mistrza Polski
Jeżeli ktoś tu odprawił z kwitkiem mistrza Polski to niestety byłem to ja...
-
@michal_acm Ty akurat go tylko mobilizowałeś a @havsky zabrał Wam bonusowe 10 pkt a to był klucz do awansu. Liga jak dla mnie była zbyt mocna i strach się bać finału
-
1 punkcik więcej byłby awans a przecież mogłem dużo więcej nastukać gdyby nie rozrywkowy tryb.The Dredd super zawodnik. Mistrzostwo dla sniki, jest najlepszy. A ja kończę już piękną kariere, czas odpocząć no może jeszcze indywidualne mistrzostwo
-
@michal_acm Nie mów tak nawet, każdy ma czasami gorszy okres. Nie ma co rozpamietywac tylko mobilizowac sie i wrocic za rok jeszcze silniejszym porazki buduja, jestem pewien ze jeszcze niejeden final przed Toba o ile nie zwatpisz w siebie i nie odpuscisz sobie OSM...
-
Start: 30 sierpień (niedziela)
Liga: Retro ACzekam na chętnego moderatora
Gratulacje dla finalistów
-
Gratulacje dla finalistów
Swój debiut mogę uznać za udany, chociaż w drugiej rundzie mogłem wycisnąć więcej. Jednak turniej bardzo mocny, błędów nie wybacza Jeszcze raz gratulacje dla finalistów i wszystkich, którzy znaleźli się w drugiej rundzie za dobrą grę - szczególnie @Pawellus gratulacje. Brawo
-
@łukasz-kowalski ja moge zalozyc lige, to byłby mój kolejny debiut, najlepiej jeśli w takim przypadku @cogito pomógłby mi z tabelkami bo bardzo dobrze mu to szło w półfinale. @cogito zajmiesz sie tym?
-
Tak to wyglądało rok temu...
-
@cogito to wspolnie damy rade bedziemy w kontakcie i jeden z nas bedzie wrzucal tebele, choc w finale jest jeszcze byku i kilku innych graczy ktorzy juz to robili wiec nawet jakbym ja nie wrzucil to albo Ty albo jeden z nich to pewnie zrobi. Ja sie deklaruje zalozyc lige i ogarnac te tabelki z drobna pomoca. Pytanie teraz do @łukasz-kowalski czy ma innego moda, bo jesli nie to jutro zaloze lige w retro A i wysylam zapro.
-
Gratuluję wszystkim finalistom Mistrzostwa Polski Par 2017 :flag_pl:
Ja zawaliłem półfinał i nie udało mi się wraz @Dovco_HandF awansować do finału.
Zostało mi obserwowanie finału wraz z innymi uczestnikami MPP 2017 oraz innymi osobami.
Powodzenia wszystkim Parom które uczestniczą w wielkim finale Mistrzostwa Polski Par 2017 :flag_pl: -
@havsky
Mogę wrzucać tabelki jak chcecie, dla mnie to żaden problem, bo i tak wynik na bieżąco podliczam :fingers_crossed:. -
@byku-duma-warmii super, dzieki bardzo w takim razie jesli nikt nie ma nic przeciwko to zaloze jutro lige o 21 i wysle zaproszenia. Chyba ze do tego czasu zglosi sie ktos bardziej doswiadczony choc do zalozenia ligi w sumie wiele umiejetnosci nie trzeba. Wiem jakie opcje maja byc zablokowane, jakim graczom wyslac zaproszenia do prywatnej ligi i jaka nazwe jej nadac wiec to nic trudnego
-
@havsky
Podołasz zadaniu -
@byku-duma-warmii kiedyś musi być ten pierwszy raz