Mistrzostwa Polski Par 2017 (MPP 2017)
-
Gratuluję wszystkim finalistom Mistrzostwa Polski Par 2017 :flag_pl:
Ja zawaliłem półfinał i nie udało mi się wraz @Dovco_HandF awansować do finału.
Zostało mi obserwowanie finału wraz z innymi uczestnikami MPP 2017 oraz innymi osobami.
Powodzenia wszystkim Parom które uczestniczą w wielkim finale Mistrzostwa Polski Par 2017 :flag_pl: -
@havsky
Mogę wrzucać tabelki jak chcecie, dla mnie to żaden problem, bo i tak wynik na bieżąco podliczam :fingers_crossed:. -
@byku-duma-warmii super, dzieki bardzo w takim razie jesli nikt nie ma nic przeciwko to zaloze jutro lige o 21 i wysle zaproszenia. Chyba ze do tego czasu zglosi sie ktos bardziej doswiadczony choc do zalozenia ligi w sumie wiele umiejetnosci nie trzeba. Wiem jakie opcje maja byc zablokowane, jakim graczom wyslac zaproszenia do prywatnej ligi i jaka nazwe jej nadac wiec to nic trudnego
-
@havsky
Podołasz zadaniu -
@byku-duma-warmii kiedyś musi być ten pierwszy raz
-
@maloba zostaliśmy mianowani "czarnym koniem" turnieju, bo nikt sie nie spodziewał że zajdziemy tak daleko. Ale to dobrze, bo gramy bez presji, faworyci mieli gorzej bo każdy na nich patrzył i liczył na zwycięstwo a my powoli od zaplecza weszliśmy do finału faworyci to raczej nie, ale powalczymy o podium, jest szansa że się uda choć jestem pewien że walka będzie wyrównana...
-
Ja bym stawiał że na podium będą (kolejność przypadkowa, nie potrafie wskazać dokładnie miejsc):
Cogito/Sniki
Byku/Szeregowiec
Bolesław/Damiśli
Choć wiadomo że też mam aspiracje by powalczyć o podium bo apetyt rośnie w miarę jedzenia, ale moim zdaniem te trzy pary mają największe szanse na tytuł MPP. Jednakże wszystko wyjdzie z czasem i każdemu zz finalistów będę kibicował i życzył powodzenia -
Dzięki super że powalczymy jeszcze raz, ja osobiscie mam 2 pary króre widze w finale o podium 1 miejsce ale zachowam to dla siebie ,i postaram się włączyć o walkę co nie będzie łatwe powodzenia dla wszystkich finalistów i niech walka będzie do ostatniej kolejki !!!
-
havsku jetseś silny razem z kolegą i bez skromności też powalczysz o 1 miejsce wiem bo graliśmy razem w lidze i wiem na co was stać, zróbcie niespodziankę młoda krew osm ale łatwo nie oddamy wam pola dla mnie to sukces że z tak silnej grupy mam awans i powiem że bardziej widziałem w finale Łukasza i MIchała ACM których bardzo szanuję.
-
@sniki26 ja tez sądziłem że Łukasz i Michał zagrają w finale, ba myślałem na początku półfinału że wygrają te mistrzostwa bo Kowal pieknie zaczął. Długo był w czołówce, zmienialiśmy się tylko miejscami. Raz ja mialem majstra, raz on, potem Tristan. Walka była wyrównana, ale niestety mecz ze mną zdecydował że odpadli, z czym nie czuje się najlepiej, ale to tylko gra i mam nadzieję że nikt się nie pogniewa W półfinale mieliśmy sporo szczęścia, finał natomiast zweryfikuje wszystko, bo skład jest bardzo mocny. Na pewno z Tristanem nie odpuściny walki do końca bez względu na wynik.
-
@havsky Jakby nie spojrzeć to Kowal ciągnął całą grę od I rundy.Gdyby Michał grał lepiej to by spokojnie awansowali a nawet wygrali Ale jak już pisałem wcześniej ile można jechać na jednym wózku ktoś napisał,że aż do samego finału niestety nie udało się :slight_smile:
-
@daroo933 Michał ma troszke gorszy okres, ale to sie zdarza, zabraklo im troche szczescia w kluczowych momentach. Gdyby nie to, finał należałby do nich na pewno... Ale jest jak jest i nie ma co tego rozpamietywac, w nastepnych MPP sie zrewanzuja