Mistrzostwa Polski Par 2017 (MPP 2017)
-
@cogito heh to fakt, jutro przekonamy sie co bedzie o 20:20 wszystko bedzie juz jasne. Przynajmniej przejde do historii polskiego osm, bo ten mecz to mozna powiedziec finał półfinału Przynajmniej rzuce sie w pamięć, bo jeśli nawet nie pójdzie mi w finale to zapamiętacie mnie chociaż tym że znalazłem się przez chwile w odpowiednim miejscu i czasie obok najwiekszych polskich menago
-
@cogito a taki wynik to nie tragedia. Wpadki zdarzaja sie najlepszym zwlaszcza ze sklady sa wyrownane, to ze hustina nie ma nie znaczy ze komputer nie ma kogo wystawic zwlaszcza ze taksa pewnie zostala ustawiona po graczu, bo skoro takowy byl i konto nie bylo botem to chyba komputer nie zmienia taksy, a jedynie zarzadza skladem. Przynajmniej tak to rozumiem choc moge sie mylic bo nie znam jeszcze wszystkich tajników tej gry
-
Gdzie gra komputer? Jest napisane Hustin to gra Hustin może się nie logować i wtedy braki w składzie tylko uzupełnia komputer
-
@bounty-8358
To właśnie powiedziałem, gra nadal hustin ale skoro jest offline to skład ustawia komputer.@havsky said in Mistrzostwa Polski Par 2017 (MPP 2017):
zwlaszcza ze taksa pewnie zostala ustawiona po graczu, bo skoro takowy byl i konto nie bylo botem to chyba komputer nie zmienia taksy, a jedynie zarzadza skladem. Przynajmniej tak to rozumiem choc moge sie mylic bo nie znam jeszcze wszystkich tajników tej gry
-
czyli w dwoch grupach nic nie wiadomo jeszcze
-
@havsky said in Mistrzostwa Polski Par 2017 (MPP 2017):
zwlaszcza ze taksa pewnie zostala ustawiona po graczu, bo skoro takowy byl i konto nie bylo botem to chyba komputer nie zmienia taksy, a jedynie zarzadza skladem.
Dokładnie tak to się dzieje.
-
@przemek-kaszti said in Mistrzostwa Polski Par 2017 (MPP 2017):
@dovco_handf no to jutrro bedzie arcy ciekawie
Walka do samego końca. Nawet ja z Damisiem mamy nadal matematyczne szanse na awans do finału przy dobrych dla nas wynikach w innych meczach.
-
a co w przypadku, gdy dwie pary tj. z 3 i 4 miejsca mają po tyle samo punktów? bo wg moich obliczeń wydaje mi się, że ja i RTS mamy tyle samo punktów co Bounty/Dredd
-
nie, sam już nie wiem bo pogubiłem się z tym liczeniem. poczekajmy na oficjalny wynik...
-
@maloba udało sie, pokonałem kowala! Ale jakie emocje. Przegrywalem 0:1, odrobilem i wyszedlem na prowadzenie 2:1. Potem dostalem czerwo, ale na szczescie utrzymalem wynik do konca mimo ze odkad dostalem kartke nie oddalem zadnego strzalu i statystyki poszly w dol. Ale MAMY TO! Tristan ma majstra i wychodzimy na 1 miejscu z grupy jak dobrze licze
-
@cogito Przepraszam... Nie powininem tego robic szefowi grupy w ktorej jestem, ale to tylko gra. Obiecalem ze nie oddam meczu, zagram bez sentymentu i tak zrobilem. Kowal nie musi udowadniac ze jest wielkim menadzerem, ja natomiast jestem debiutantem wiec takie male sukcesy mi sie przydadza
-
Załuje natomiast ze z tylu Orłów z grupy wyszła tylko jedna para z naszej grupy... Ale i tak jestescie wielcy Panowie, jest teraz sporo turniejow i kazdy gra po 3 a nawet 4 mocne ligi. Walka byla do konca i troche mi glupio ze to przeze mnie para Orłów odpadła, ale każdy wie że to Mistrzowie. Ja mialem natomiast troche szczescia... Dzieki wielkie za walke i naprawde wielkie emocje
-
Kolejność końcowa pary:
w przypadku równej liczby punktów dwóch par o kolejności decydują bezpośrednie spotkania (8 meczów)
w przypadku równej liczby punktów trzech lub więcej par o kolejności decyduje „mała tabelka” -
@chmura87 said in Mistrzostwa Polski Par 2017 (MPP 2017):
nie, sam już nie wiem bo pogubiłem się z tym liczeniem. poczekajmy na oficjalny wynik...
Oto i ostateczne wyniki, niezwykle zaciętej grupy i u nas w półfinale MPP 2017!
Mała tabela meczów bezpośrednich par z taką sama ilością punktów:
RTS1910 3/0/3/1 7 pkt
chmura87 0/1/3/3 7 pkt
Bounty8358 1/3/0/1 5 pkt
The Dredd 3/0/0/0 3 pktPara RTS1910-chmura87 wygrywa 14:8 z parą Bounty8358-The Dredd i oni awansowali do wielkiego finału. Ponato awans wywalczyli zwycięzcy: bracia Byku Duma Warmii i Szeregowiec oraz srebrni medaliści ligi: Przemek Kaszti - pimus1910. Ogromne gratulacje. Ja was już żegnam, dziękuję za świetną grę, chylę czoła przed finalistami i mam nadzieję, że nie popełniłem pomyłek w obliczeniach. Sprawdźcie proszę .
-
niezle.. para w ktorej jest lider i ostatnie miejsce w lidze i awans ma do finalu przyfarcilo sie
-
@dovco_handf Wielkie brawa :clap_tone2: @Przemek-Kaszti / @Pimus1910 , @Byku-Duma-Warmii / @Szeregowiec , @RTS1910_FCS / @chmura87 . Dwie pary reprezentujące Polish Legends w finale.