Mistrzostwa Polski Par 2017 (MPP 2017)
-
@havsky Jakby nie spojrzeć to Kowal ciągnął całą grę od I rundy.Gdyby Michał grał lepiej to by spokojnie awansowali a nawet wygrali Ale jak już pisałem wcześniej ile można jechać na jednym wózku ktoś napisał,że aż do samego finału niestety nie udało się :slight_smile:
-
@daroo933 Michał ma troszke gorszy okres, ale to sie zdarza, zabraklo im troche szczescia w kluczowych momentach. Gdyby nie to, finał należałby do nich na pewno... Ale jest jak jest i nie ma co tego rozpamietywac, w nastepnych MPP sie zrewanzuja
-
Panowie Michał ACM wie sam że grał poniżej swoich możliwości albo ta liga była za silna na niego fakt Łukasz robił co można aby awansować prawda jest taka że tylko 3 pary mają awans i po temacie, nasza para cogito/sniki26 awansowała kosztem Łukasza i Mchała czy słusznie czy nie to jest problem względny grupa była aż za bardzo wyrównana w porównaniu i nie umniejszuąc nikomu z grupą przeciwną ale u nas grali aktualni mistrzowie i vice mistrzowie par więc samo to wskazuje z kim graliśmy w lidze i jaka była walka , havsky z kolegą zdominowali ligę zagrali agresywnie i ją wygrali ,damśli 7 z kolegą punktowali rywali do końca aż do awansu a my z parą Łukasza rywalizowalismy o 3 miejsce dziękuję wszystkim za grę i rywalizację Fair Play do końca bez układów i sympatii to są MPP i walczymy do końca fair i u nas w lidze wszystko było do końca tak jak trzeba, za rok pewnie będzie inny układ sił w finale inni ludzie i to jest piękne w OSM idzie nowa siła nowa moc!
-
Super walka i super emocje ciekawie było bo według Przemka była opcja,że lepiej będzie jakbym przegrał ten ostatni mecz wszystko było kwestią innych wyników na szczęście udało się awansować i po raz drugi z rzędu meldujemy się w finale co ciekawe-oprócz nas jeszcze tylko jedna para powtórzyła swój wynik z zeszłego roku,chmura z rts również grali w finale w zeszłym roku podobnie jak @sniki celujemy w miejsca 1-3 ale wiadomo,ze za darmo nikt nam nic da. Zobaczymy jak będzie szło,zwłaszcza,że ostatnio gorszy okres trochę,ale na finał spinamy poślady!! Powodzenia dla wszystkich
-
@pimus1910 Powodzenia, musimy sie wykazac bo bylo tyle Orłów w półfinałach a zostaliśmy tylko my. Ale wierze ze chociaz jedna z naszych par bedzie na podium. Bede trzymał kciuki również za Was
-
Według mnie faworyci to.
Przemek i Adam oraz Cogito i Śnieg ale pewnie jest więcej chętnych na wygranie za niedługo będziemy wiedzieć która para jest najlepsza w Polsce powodzenia panowie dajcie z siebie maxa i niech wygrają najlepsi -
@pimus1910 Za 3 tygodnie bendzie wiadomo kto najlepszy choć sądzę że w finale slabiakow nie ma wkoncu w pokonany polu zostawili wielu menago
-
@sniki26 said in Mistrzostwa Polski Par 2017 (MPP 2017):
grupa była aż za bardzo wyrównana w porównaniu i nie umniejszuąc nikomu z grupą przeciwną ale u nas grali aktualni mistrzowie i vice mistrzowie par więc samo to wskazuje z kim graliśmy w lidze i jaka była walka
Tu Cię muszę sprostować przyjacielu bo aktualni vice mistrzowie Par grali w grupie przeciwnej i mamy apetyt z Adame conajmniej obronić pozycje z przed roku Łatwo nie będzie, niemniej już wielkim sukcesem jest powtorzenie wyniku z przed roku i gra w Finale czego dokonali tez @RTS1910_FCS z @chmura87 i dla nich wielkie brawa !!! Dla Nas plan minimum był Finał, a teraz powalczymy o ZWYCIESTWO
-
UWAGA MPP 2017 !!!
moderator: @havsky
Start: ok 21:00
Liga: Retro A
Nazwa: MPP 2017 - FinałOpcje ligi:
-
@havsky said in Mistrzostwa Polski Par 2017 (MPP 2017):
Walka była wyrównana, ale niestety mecz ze mną zdecydował że odpadli, z czym nie czuje się najlepiej, ale to tylko gra i mam nadzieję że nikt się nie pogniewa
To jest rywalizacja i fajnie że grałeś na 100% do końca, to się ceni. Ja to bym się pogniewał gdybyś próbował się podkładać! Tak więc luz. Trzymam za was kciuki w finale. Utrzyjcie nosa starym wyjadaczom
@daroo933 said in Mistrzostwa Polski Par 2017 (MPP 2017):
@havsky Jakby nie spojrzeć to Kowal ciągnął całą grę od I rundy.Gdyby Michał grał lepiej to by spokojnie awansowali a nawet wygrali Ale jak już pisałem wcześniej ile można jechać na jednym wózku ktoś napisał,że aż do samego finału niestety nie udało się :slight_smile:
Nie leży mi retro w tym roku, nic na to nie poradzę, czasem tak jest że mimo chęci nic się nie udaje. Gdyby nie to że udupiłem Łukasza, który grał genialnie to było by mi z tym lżej. A tak najbardziej mi jego szkoda. Ale jestem pewny że Kowal odbije to sobie w indywidualnych MP - tam już nie będzie miał kuli u nogi A może do tego czasu i ja trochę odpocznę od OSM i polubię się bardziej z retro.
-
@łukasz-kowalski wszystko jasne, założe ligę punktualnie więc spodziewajcie się zaproszeń około 21:05
-
Wszystkich finalistów dodałem do znajomych więc zaproszenia dostaniecie wszyscy razem w jednym momencie, by nie było głosów że kogoś faworyzuje, bo to finał. Choc to w zasadzie i tak bez roznicy bo składy sa jednakowe.
-
@havsky said in Mistrzostwa Polski Par 2017 (MPP 2017):
Ja bym stawiał że na podium będą (kolejność przypadkowa, nie potrafie wskazać dokładnie miejsc):
Cogito/Sniki
Byku/Szeregowiec
Bolesław/Damiśli@formoza said in Mistrzostwa Polski Par 2017 (MPP 2017):
Według mnie faworyci to.
Przemek i Adam oraz Cogito i ŚniegSkąd takie dziwne pomysły ? Ja już @sniki26 napisałem po awansie do finału, żeby na wiele nie liczył
-
Panowie wybaczcie ale mozemy ruszyc z MPP jutro o 21? Zakladalem lige na tel i nie moglem tam zablokowac poszczegolnych opcji przez co sa one dostepne. Nie mam drugiego wolnego slotu ale bede mial jutro o 20 i zaloze lige o 21 z laptopa ze wszystkimi ustawieniami. Przepraszam to moj pierwszy raz Wybaczcie, mam nadzieje ze to nie bedzie problem dla was jak zaczniemy jutro bo nawet jak zalozy lige ktos inny to nie mam slotu by zagrac, a z tej co zalozylem nie moge od razu zrezygnowac...
-
dla mnie to też nie problem i z tego co się orientuję RTS też nie ma nic przeciwko