Mistrzostwa Polski Par 2017 (MPP 2017)
-
Panowie wybaczcie ale mozemy ruszyc z MPP jutro o 21? Zakladalem lige na tel i nie moglem tam zablokowac poszczegolnych opcji przez co sa one dostepne. Nie mam drugiego wolnego slotu ale bede mial jutro o 20 i zaloze lige o 21 z laptopa ze wszystkimi ustawieniami. Przepraszam to moj pierwszy raz Wybaczcie, mam nadzieje ze to nie bedzie problem dla was jak zaczniemy jutro bo nawet jak zalozy lige ktos inny to nie mam slotu by zagrac, a z tej co zalozylem nie moge od razu zrezygnowac...
-
dla mnie to też nie problem i z tego co się orientuję RTS też nie ma nic przeciwko
-
Dla Nas to też nie problem
-
Dla nas też to nie przeszkadza :slight_smile:
-
@przemek-kaszti
A konsultowales to ze mną Przemysław?? no jaja jakieś.. myśli że wszystkie rozumy pozjadal!! Myśli,że jak mu dobrze idzie w MS to w Polsce jest nie wiadomo kto!! Zejdź na ziemię!!! -
@pimus1910 Zdanie Przemka to zdanie wasze wspólne. Grasz z tak wielką personą - półfinalistą MŚ - więc nie licz na to że masz tu coś do powiedzenia
-
@huzar-shakir w takim razie ja nie wiem jak to zrobic na apce pierwszy raz zakladalem lige, wszedlem w wolny slot, wybralem retro A, wcisnalem "załóż własną ligę" po czym wyswietliło mi się bym wybral zespol i koniec, od razu przeszlo do glownego menu a wszystkie opcje wybralo niejako domyslnie. Nic nie ustawialem, nawet nie wyswietlila mi sie opcja ustawien, moze czegos nie zauwazylem ale mialem tylko wybrac zespol i nic wiecej. Robilem to na szybko bo chcialem by o 21:05 wszyscy mieli juz zaproszenia. Dzis zrobie to na spokojnie i bede analizowal co wyswietli mi sie na ekranie bo wiecej slotow juz nie mam ten zwalnia mi sie po Twojej chinskiej wiec niestety ja ze swoja afryka rusze za dwa dni dopiero ale to ja dałem :clown: wiec moge miec pretensje tylko do siebie... Przepraszam wszystkich jeszcze raz za klopot, dzis zrobie wszystko jak nalezy i dziekuje za wyrozumialosc, spodziewalem sie :clown: na forum a tu mila atmosfera i kazdy przyjal to z dystansem, dzieki
-
@pimus1910 zobaz Tego wypił 2 piwka i wciągnął kiełbase z grila i mu się tryb monarchy załączył
A tak normalnie to z podkulonym ogonem " o wielki Przemku, jak mam się dzis ustawić , podaj jakieś magiczne suwaki " haha -
@michal_acm said in Mistrzostwa Polski Par 2017 (MPP 2017):
@pimus1910 Zdanie Przemka to zdanie wasze wspólne. Grasz z tak wielką personą - półfinalistą MŚ - więc nie licz na to że masz tu coś do powiedzenia
Haha to było dobre ale ja to prosty menago stąpajocy po Ziemi jestem...tu cos kliknę tu cos przesune i jakoś samo idzie
-
@przemek-kaszti Aj tam gadanie... Za skromny jesteś. Masz swój moment i oby trwał jak najdłużej
-
Wszyscy dostali zaproszenia? Jesli ktos nie dostal to piszcie na priv. Staralem sie by wszyscy mieli w tym samym czasie, ale niektorych wystarczylo raz zaprosic i z "Zaproś" robiło się "zaproszony" a u innych po sprawdzeniu jeszcze raz znow wyświetlała się opcja "zaproś" moze tylko zle pokazywało ale odświeżałem dla pewności stronę kilka razy i tworetycznie każdy ma zapro. Powodzenia tym razem nie :clown: ustawień ale straciłem 240 monet na lige w ktora nie zagram ale to nic, przynajmniej nauczyłem się jak to robić pierwsze śliwki robaczywki jak to mówią