Mistrzostwa Świata OSM 2017
-
@Wojtyn84 ale z kim ja przegrałem koleś na ostatnim miejscu w sobote przegrał aż 6:1 !!! Co prawda akurt i w koncu zmienił taktyke z 442 na 4231 , ale czemu akurat na mnie słaba niedziela na wszystkich kontach. Spodziewałem się porażki bo nagle w niedziele 433 w sparach nawet dramat co ciekawe po symulacji kolejki 2 na 3 wyjazdy wygralem ta sama taktyka i 1 remis. Oby to były tylko jednodniowe anomalie jakies
-
@Przemek-Kaszti sparingi to jest straszna ściema i mają na celu wyciągnięcie jak najwięcej monet od graczy bo i sam bonus treningu jest znikomy
-
@stb411
Z Twoją dotychczasową grą to spokojnie powinieneś awansować do półfinału.@Przemek-Kaszti
W końcu udało się coś dobrego odpalić, fajnie by było jakby udało się awansować do półfinału MŚ i finału MPP -
@Byku-Duma-Warmii sam wiesz że co do spokoju to do końca rozgrywek go nie będzie nikt nie odpuści i będzie walka do końca a ci co zaliczyli falstart już się po ogarniali ewentualnie to zrobią ale trzeba wierzyć w awans u mnie jest to do trzech razy sztuka jeszcze nie udało się mi nigdy przebrnąć pierwszej rundy więc może teraz nadszedł ten czas
-
@stb411
Trzymam kciuki :fingers_crossed: -
@Byku-Duma-Warmii ja tez trzymam za nas wszystkich
-
@stb411 tak wiem sam nie przywiązuje wagi do tych sparingow i nie zmieniam taktyki po nie ale mecze u siebie zazwyczaj wygrywałem do wczoraj. Bo na chyba 6 sparingow przegrałem jakies 4, jak zobaczyłem że rywal zmienił na 4231 z 442 to liczyłem max na remis.
Im więcaj Naszych w następnej rundzie tym lepiej:) też liczę na historyczne pokonanie pierwszej rundy
-
tup tup tup. Krok po kroczku.
-
Grupa
-
Udało się, powrót do formy jest zwyciestwo jest !!
-
Niestety dziś moja twierdza padła, zdobył ją strasznie mocny Portugalczyk:flag_pt:, który ma na razie tylko porażkę. Podium zdecydowanie się oddaliło :(.
-
@Byku-Duma-Warmii said in Mistrzostwa Świata OSM 2017:
Niestety dziś moja twierdza padła, zdobył ją strasznie mocny Portugalczyk:flag_pt:, który ma na razie tylko porażkę. Podium zdecydowanie się oddaliło :(.
Nie ma mocnych ,są tylko źle trafieni :punch_tone3:
-
@Cezarro
To ja właśnie dziś źle trafiłem :(. -
-
Pierwsza 3 zaczyna uciekać :person_biking_tone2: W tym @Przemek-Kaszti :clap_tone2: Przede mną 2 wyjazdy. Jak nie uzbieram punktów to mogę się pożegnać z awansem :man_raising_hand_tone2:
-
@stb411 Lider w tej grupie jest tylko jeden! Jasiu stb411 :clap_tone1: Polskie OSM trzyma kciuki, żebyś zdobył mistrza świata! Jesteś artystą taktyk OSM. Wymaluj nam wygraną w tej lidze :man_artist:.