Mistrzostwa Świata OSM 2017
-
@Michal_ACM Michał gonisz jeszcze nie ma półmetku ligi
-
@stb411 Wlasnie to mialem na mysli , ja gram ponad 2 lata troszke juz sie naumialem w tej grze a zdemolowal mnie gracz ktory na wszystkich kontach nie ma nawet 50 meczy co lepsze zdemolowal cala lige nie byla pelna ale tez nie bylo ogorkow , zastanawia mnie czy to nie byl gracz po jakims banie , aczkolwiek w osm ostatni dzieja sie cuda
-
@stb411 Ale ciśniesz! Bardzo się cieszę z tego tak samo jak z gry innych. Chyba jeszcze nigdy na poziomie półfinałów nie było więcej jak dwóch Polaków. W tym roku może nas tam być kilku. Liczę, że przynajmniej 4-5 z was awansuje bo na razie wygląda to dobrze.
-
@Michal_ACM sam nie wiem co się dzieje ale nie mam nic przeciwko aby to trwało dalej
-
Grupa
Trochę lepsza kondycja oraz brak kontuzji i od razu inny wynik -
@Michal_ACM super
-
Jest punkt zdobyty na wyjeździe w MŚ Podium coraz bliżej
-
Choć za bardzo to nie jestem zadowolony z tego meczu, niby punkt na wyjeździe, ale jednak niesmak pozostaje. Zobaczcie sami :/.
-
-
@Damiś27
Nie koniecznie, dla mnie ból, bo w końcu jest pierwszy punkt na wyjeździe . Może następnym razem uda się wygrać. Teraz trzeba zdobywać punkty we własnej twierdzy :slight_smile: -
@Byku-Duma-Warmii said in Mistrzostwa Świata OSM 2017:
@Damiś27
Nie koniecznie, dla mnie ból, bo w końcu jest pierwszy punkt na wyjeździe . Może następnym razem uda się wygrać. Teraz trzeba zdobywać punkty we własnej twierdzy :slight_smile:Ja zdobyłem chyba punktów na wyjeździe Dla mnie nie ma znaczenia czy wyjazd czy u siebie, bo podobne szansę na wygraną przynajmniej na razie