Mistrzostwa Świata OSM 2017
-
@stb411 Lider w tej grupie jest tylko jeden! Jasiu stb411 :clap_tone1: Polskie OSM trzyma kciuki, żebyś zdobył mistrza świata! Jesteś artystą taktyk OSM. Wymaluj nam wygraną w tej lidze :man_artist:.
-
@Wojtyn84 Nadal wierzę, że Przemek i ty wyjdziecie razem z tej mocnej grupy :ok_hand_tone2:.
-
@Dovco_HandF chłopaki dadzą radę w końcu są Polakami a to coś znaczy
-
@Dovco_HandF zobaczymy co da się radę zrobić cztery mecze z czołową szóstką mnie teraz czekają a tu nikt nie chce darmo oddawać punktów
-
@stb411
Kto jak nie Ty może ich zatrzymać na wyjeździe -
@Byku-Duma-Warmii
sam wiesz jak trudno jest coś ugrać na wyjazdach ale trzeba próbować bo każdy punkt urwany rywalowi to dla niego większy ból a u siebie trzeba wszystko wygrywać bo to chyba jest klucz do awansu ja miałem na początku dobry terminarz bo więcej meczy u siebie grałem a że jak na razie wszystkie wygrane były to sam jestem nieziemsko zaskoczony -
@Byku-Duma-Warmii jedziesz jak jepsztel w tamtym roku ! dawaj do polfinalu albo i dalej! godnie reprezentuj PL
-
Półmetek za nami. Zdobyłem pierwsze punkty na wyjeździe ale na moje nieszczęście pierwsza trójka także ( w tym @Przemek-Kaszti :clap_tone2: :clap_tone2: )
-
@Wojtyn84 dokładnie, plan minimun zrealizowany na dziś. Ale główni rywale do awansu też wygrali wyjazdy. Na moje nieszczęście najlepszy napastnik 5 dni kontuzja a przede mną 3 ciężkie mecze z czołówką, podobnie jak @stb411 i na dodatek głównie wyjazdy.
Brawo @Wojtyn84 za zwycięstwo! mam nadzieje że nie bedziemy obaj walczyć o 3 miejsce ale sie szerzej tym podium podzielimy -
@stb411
Wiem, ale Ty dasz radę .@Michal_ACM
Powiem Ci, że będzie bardzo ciężko. -
@Byku-Duma-Warmii mam nadzieje ze szczęście nam dopisze
-
Wojtyn i Przemek, super kolejka, brawo!!
-
Wczoraj niestety, kolejna porażka na wyjeździe. Tym razem pokonał mnie lider, coraz ciężej będzie o awans :/.
-
@Byku-Duma-Warmii spinamy poślady i jedziemy dalej nie ma wyjścia sporo meczy zostało walczymy do końca
-
Grupa 3
11.Kolejka testowałem ustawienie. - nie udane
12.Kolejka lepsze statystyki - skuteczność 7% brak słów