Mistrzostwa Świata OSM 2017
-
Wczoraj niestety, kolejna porażka na wyjeździe. Tym razem pokonał mnie lider, coraz ciężej będzie o awans :/.
-
@Byku-Duma-Warmii spinamy poślady i jedziemy dalej nie ma wyjścia sporo meczy zostało walczymy do końca
-
Grupa 3
11.Kolejka testowałem ustawienie. - nie udane
12.Kolejka lepsze statystyki - skuteczność 7% brak słów
-
Świetny początek trzy dniowego maratonu !!! na przystawkę zwycięstwo z wiceliderem na wyjeździe @Wojtyn84 szkoda że Tobie zabrakło szczęścia, już miałeś cenny remis, ah
-
@pimus1910 teraz nikt nie zauważy że to ja dałem te zrzuty haha a to dzięki Tobie
-
@Przemek-Kaszti Przemek ale super sprawa!! Jesteś wielki, trzymaj tak do końca!
-
@Michal_ACM
czarna seria trwa nadal
-
Grupa 3
-
Wyniki ostatnich kolejek mogą napawać o optymizm i jeszcze jest szansa włączenia się o awans do półfinału. Wczoraj remis na wyjeździe, dzięki któremu zdobyłem punkt w meczach wyjazdowych, a dziś natomiast kolejne punkty w meczu u siebie
-
Dawaj @Byku-Duma-Warmii dasz radę!
-
@Stefan-Joptwojmać
klątwa wyjazdów przełamana
-
U nas tabela się trochę spłaszczyła. U mnie niestety remis u siebie. Dziś bratobójczy mecz z @Przemek-Kaszti POWODZENIA
-
Mała aktualizacja jak sytuacja wygląda u mnie. W ostatnich 3 meczach 4 punkty. Porażka u siebie z aktualnym mistrzem świata, potem wygrana u siebie i wczoraj remis na wyjeździe. Punktuje sobie regularnie, ale oczywiście po beznadziejnym początku o awansie można zapomnieć. Moim celem jest walka o 6 miejsce, coby to jakoś ładnie wyglądało na koniec
A, no i dzisiaj gram u siebie z liderem więc jest szansa wprowadzić zamęt w czołówce
-
@Stefan-Joptwojmać
Będę walczył do ostatniej kolejki -
u mnie ostatnio zwycięstwo ale wcześniej remis i porażka. przeszedłem na ustawienie 4-5-1 z pięcioma napastnikami w pomocy. 6 miejsce i pewnie już lepiej nie będzie bo różnice punktowe są już znaczne