Mistrzostwa Świata OSM 2017
-
Jest lider po 14 kolejkach nie spodziewałem że zobaczę taki obrazek na MŚ no chyba że przed pierwszą kolejką a ja z drużyną "AAA MOTO GP " haha
a tak szczerzę oddał bym tego lidera na rzecz trzeciego i przewagi nad czwartym o jakieś 5-6 pkt tak jak to miało miejsce z 3 kolejki temu.
Strasznie się spłaszczyła ta tabela -
@Przemek-Kaszti Przemek ty dziku!! Trzymam kciuki. Rozszarp ich!
No i Wojtyn dawaj, dawaj bo szansa wciąż jest! -
@Michal_ACM no i stało się to czego się obawiałem. Porażka i spadek na 5 miejsce
Niech to, że też ten dół tabeli zaczął gonic i wygrywał z pozycjami 1-2....walczymy dalej, znów trzeba gonić -
@Przemek-Kaszti po dobrym początku coś się zacięło i trza walczyć o awans do ostatniej kolejki
-
Grupa 3
- OSM mnie wyeliminuje z MŚ
- OSM mnie wyeliminuje z MŚ
-
Ja wczoraj też czerwo po którym przegrałem. Zostawie to tylko tutaj i nawet tego nie skomentuje
-
@Michal_ACM pierdziele powaliło ich chyba
-
Kolejna wygrana u siebie i nadzieja na kolejną rundę dalej jest
-
@Michal_ACM za oplucie sedziego to juz pare razy dostalem czerwo jaki trener tacy zawodnicy haha
Hitem bylo jak dostalem.czerwo za wulgaryzmy do swojego trenera!! Jeszcze rozumiem jakby dla trenera druzyny przeciwnej ale tak .... -
@stb411 said in Mistrzostwa Świata OSM 2017:
@Przemek-Kaszti po dobrym początku coś się zacięło i trza walczyć o awans do ostatniej kolejki
Nawet nie zacieło ale ostatnie 5 meczy to 4 wyjazdy i zdobylem w nich i tak mysle dobre 7 pkt tym bardziej ze z tymi lepszymi gralem wyjazdy. Najbardziej szkoda remisu u siebie z Wojtyniem
Walczymy do końca!A tabela sie odwrocila bo ci co byli wyzej ode mnie zaczeli przegrywac ( lider 3 porazki pod rzad) a co nizej maja teraz serie zwyciestw i sie tabela spłaszczyła. Tym bardziej ze wlasnie mieli oni mecze bezposrednie miedzy soba
-
Grupa 3
-
powrót na miejsce premiowanie awansem !!
łatwo nie będzie, 3 wyjazdy i to z rywalem na pozycji 2, 4 i 5. Mecze nie za 6 a nawet za 9 pkt !
-
@Przemek-Kaszti Walcz Przemek, walcz :clap_tone1:.
-
Jeszcze ostatnie podrygi... 6 miejsce odjeżdża już... To może chociaż na 8 uda się załapać? XD
-
U mnie oczywiście porażka na wyjeździe, niestety bardzo prawdopodobne, że właśnie w tej kolejce przegrałem awans do półfinału. No nic pozostaje walka o jak najwyższe miejsce.
-
spokojnie, jeszcze jest 18 punktów do zdobycia, ale teraz musisz wygrywać i wyjazdy, może spróbuj zagrać ofensywnie, jak ogarniasz 352 to daj 2 napastników do pomocy i jazda z kosem.
-
@Stefan-Joptwojmać
Coś trzeba po próbować. -
@Byku-Duma-Warmii Lider u Ciebie ladnie wystrzelil
-
Grupa 3